2777
2789
عنوان

سونو سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 33 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه جراح رفتم گفت نمونه برداری یه جراح دیگه رفتم گفت دوباره سونو بده 

ببین من پارسال داغون شدم از استرس رفتم سونوی دکتر گیتی یه خانم دکترش بهم گفت باید نمونه برداری بشه و کلی منو ترسوند رفتم پیش دکتر نفیسی گفت تو معاینه خوش خیم به نظر میاد ولی چون خاله ت این مشکلو داشته برو ام ار آی که ای کاش نمیرفتم مرکز ولیعصر انجامش دادم یه جایی غیر از محلی که سونو مشخص کرده بود تشخیص ضایعه مشکوک دادن روزی که رفتم نمونه برداری خانم دکار مینو و خانم دکتر جعفری هر دو چک کردن گفتن اصلا مشکوک نیست فیبروآدنومه ام آر آی هم اشتباه تایپی بوده و از این حرفا گفت سه ماه بعد دوباره سونو بده که خدا رو شکر افزایش سایز نداشت .دعا میکنم شما هم مشکلی نداشته باشی چون خودم استرسهایی رو تحمل کردم که هنوز دارم عوارضشو میبینم 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
نه متاسفانه میگن درد نشونه خوبیه اما من خیلی کم احساس سوزش دارم.

منم دو تا توده دارم

اوایل درد و وسوزش نداشت،

اما الان دارم😟

به من گفتن بهش کاری نداشته باش

البته پارسال

الان دوباره باید برم سونو.

ایشالا که برای شما هم چیزی نیست نگران نباش عزیزم

❤️امیدوارم به رحمت خاص پروردگار❤️
فوکوس کلسیفیکاسیون میگن گاهی نشانه پیش سرطانه.

امیدوارم مشکلت جدی نباشه عزیزم 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
دوستم کیست تو سینش داشت با روش پاکسازی طب سنتی محو شد که دکتر تعجب کرده بوده

میشه بگی پاکسازی چه جوریه؟

1- هیچ وقت کاسه داغتر از آش هیچ زندگیی نشو. 2-نذار کسی تو رو وارد بازیه خودش کنه.
خواهش میکنم ببرینشون.به مامان منم گفتن خوش خیمه با وجود سونو وماموگرافی.بهرحال احتیاط شرط عقله.انشاء ...

منم هي غر بهش ميزنم،بنده خدا دستش تنگه،هزينه هاش بالاست پارسال يك ميليون خرجش شد.كاش من داشتم بهش ميدادم 😔😔😔

یه روز خوب میاد

ببین من پارسال داغون شدم از استرس رفتم سونوی دکتر گیتی یه خانم دکترش بهم گفت باید نمونه برداری بشه و ...

دقیقا منم درک میکنم چقد عذاب کشیدی واقعا سخته این دو سه روزه هزارجور فکر بد میاد تو سرم. اولین دکتر با معاینه و بدون هیچ سونوی گفت برو نمونه برداری ترسیدم رفتم یه دکتر دیگه گفت من تو معاینه چیز بدی حس نکردم جواب سونو هم خیلی بد نیست اما برو یجای بهتر سونو بده انشالله جوابش بهتر از این باشه. که عصر میرم دوباره سونو بدم. خدارو شکر که شما مشکلی نداشتین.

منم هي غر بهش ميزنم،بنده خدا دستش تنگه،هزينه هاش بالاست پارسال يك ميليون خرجش شد.كاش من داشتم بهش مي ...

عزیزم بیمارستانای تامین اجتماعی انجام میدن.هزینه ش کمتره.امان از دست این مادرا که فکر همه هستن جز خودشون😢

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
دقیقا منم درک میکنم چقد عذاب کشیدی واقعا سخته این دو سه روزه هزارجور فکر بد میاد تو سرم. اولین دکتر ...

خب پس انشاءلله با خبر خوش برمیگردی😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا