یه جراح رفتم گفت نمونه برداری یه جراح دیگه رفتم گفت دوباره سونو بده
ببین من پارسال داغون شدم از استرس رفتم سونوی دکتر گیتی یه خانم دکترش بهم گفت باید نمونه برداری بشه و کلی منو ترسوند رفتم پیش دکتر نفیسی گفت تو معاینه خوش خیم به نظر میاد ولی چون خاله ت این مشکلو داشته برو ام ار آی که ای کاش نمیرفتم مرکز ولیعصر انجامش دادم یه جایی غیر از محلی که سونو مشخص کرده بود تشخیص ضایعه مشکوک دادن روزی که رفتم نمونه برداری خانم دکار مینو و خانم دکتر جعفری هر دو چک کردن گفتن اصلا مشکوک نیست فیبروآدنومه ام آر آی هم اشتباه تایپی بوده و از این حرفا گفت سه ماه بعد دوباره سونو بده که خدا رو شکر افزایش سایز نداشت .دعا میکنم شما هم مشکلی نداشته باشی چون خودم استرسهایی رو تحمل کردم که هنوز دارم عوارضشو میبینم
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
ببین من پارسال داغون شدم از استرس رفتم سونوی دکتر گیتی یه خانم دکترش بهم گفت باید نمونه برداری بشه و ...
دقیقا منم درک میکنم چقد عذاب کشیدی واقعا سخته این دو سه روزه هزارجور فکر بد میاد تو سرم. اولین دکتر با معاینه و بدون هیچ سونوی گفت برو نمونه برداری ترسیدم رفتم یه دکتر دیگه گفت من تو معاینه چیز بدی حس نکردم جواب سونو هم خیلی بد نیست اما برو یجای بهتر سونو بده انشالله جوابش بهتر از این باشه. که عصر میرم دوباره سونو بدم. خدارو شکر که شما مشکلی نداشتین.