2777
2789
تونستی نمره هاتو ببینی؟ میگن سایت داره آپدیت میشه الان چک کن . منم چند تارو اعتراص کردم هیچ کدوم تغی ...

از منم همینطوره

۳ تا زدم هیچی عوض نشده الانم نمیتونم ببینم اصن

وقتی میزدم رو درخواست ثبت شده فقط یکیشو زده بررسی شده اون دو تا رو نوشته بود در انتظار بررسی

از منم همینطوره۳ تا زدم هیچی عوض نشده الانم نمیتونم ببینم اصنوقتی میزدم رو درخواست ثبت شده فقط یکیشو ...

یعنی میزدی روی اون علامت قرمز درخواست ثبت شده برات اینا رو میاورد؟ برای من روی اون قرمزه میزنم هیچی نمیاره ‌. الان سایتو چک کن ببین میگن دارن آپدیت میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میزدی روی اون علامت قرمز درخواست ثبت شده برات اینا رو میاورد؟ برای من روی اون قرمزه میزنم هیچی ...

اره باید صبر کمی چند بار بزن میاره

الان ک کلا نمیاره برام 

شیمی و زیست کمکم میکنی چطور خوندی چی خوندیچن درصد زدی اینارو

زیست نباید زیاد وقتتو صرف درسنامه کنی بیشتر تایمتو باید به تست زدن اختصاص بدی

چون درسنامه بخونی مغزت تنبل میشه باید از مغزت کاربکشی با تست زدن یادبگیری

و مرور خیلیی مهمه اگه مرور نکنی مثل اینه که هیچی نخوندی. کتاب تستمم آی کیو بود 

شیمی هم من فراهانی میدیدم تکالیف و ازموناشو حل میکردم و از کتاب خیلی سبز تست میزدم 

راستش واسه کنکور زیاد نخوندم ولی همین مطالبی که خوندم چون اصولی بود تونستم تو کنکور درست بزنم

اگه میخوای کامل روش مطالعه و مرور اینجور چیزارو یاد بگیری تو تلگرام سرچ کن زانکو اونجا رایگان توضیح دادن چون من نمیتونم همه چیو اینجا تایپ کنم

اسم دورشو یادم نیس ولی به صورت ویدیویی از صفر تا صد رایگان توضیح داده بود تو کانالش بگردی هست 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

دمت گرم وقت گذاشتیتک پایه خیلی سبز یا جامع

نه تک پایه داشتم. 

خواهش میکنم🙏

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

عزیزم مشاورتو معرفی میکنی بهم؟

من چون روش مطالعه و برنامه ریزی کردن و همه چیو بلد بودم مشاور نگرفتم 

همون زانکو که معرفی کردم ویدئوهاش هست 

اینو ببینی دیگ نیازی نیست کلی پول واسه مشاور بدی

البته اگه از اونایی هستی که باید یکی بالاسرت باشه درس بخونی بگیر😐😂