من تقریبا یک هفته پیش تاپیک زدم برای اعتراض به نی نی یار چون یه کاربری قوم ترک رو خر خطاب کرده بودو ده بار نی نی یار تگ شد ولی حتی به اون بی شخصیت یه تذکر هم نداد اون وقت من گفتم ترک اردبیلم چرا اجازه میدید یه احمق به چند میلیون آدم توهین بکنه تاپیکم ترکید و یه هفته تعلیق خوردم الان اومدم بگم تعلیق دائمیم بکنید وقتی نمی تونید رسیدگی کنید بهتره که کاربر هاتون کمتر بشه کاش همه اون هایی که بهشون توهین شد و شما هیچ کاری نکردید از سایت برن وقتی فقط دنبال منافع خودتونید نه دنبال تبادل نظر مسالمت آمیز
هرکس به قومیتی توهین کنه شخصیت بد خودش رو به نمایش میذاره تو چرا میخوای بری اسی
ادمای بد شخصیت همه جا هستن چه حضوری چه مجازی
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
نی نی سایت کلا همینه قبلنا راجع اقوام ترک بد میگفتنحالا جدیدن هم راجع اقوام شمالی مازنی گیلکی
من نظرم اینه که باید کاربر ها اعتراض کنند و ترک کنند این فضا رو تا آدم های منفعت طلب که نمی تونند اداره کنند خودشون بمونند و اون چند تا بی شخصیتی که شعور استفاده از فضای مجازی رو ندارند
کورد ها رو هم که خوب می کوبن😒کلا نی نی سایت همینه فقط باید ندید بگیری و رد شی. چون اینا یاد نمیگیرن ...
به همه بی احترامی میکنن
ترک،لر، کرد، عرب، اصفهانی، شیرازی، همدانی، شمالی ها، جنوبی ها
میدونید مرز های بی شخصیتی نامحدود اند
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
نه وقتی یه عده دارند از این سایت منافعی می برند باید در قبال کاربر هاش احساس مسئولیت کنند
هر چی کاربر جنجالی تر باشه بیشتر به نفع این سایت و عواملش هست، انتقادم کنی تعلیق میشی مثل اتفاقی ک برای خودم افتاد