صدبار از دکترا بپرسی نمیگن که عارضه داره ، لازک انجام دادم یه تجارت کثیفه ، فمتولیزیک هم ببخشید گوه تر از لازک باعث چندبینی میشه چندروز پیش یه پسر ۲۰ساله به خاطر این عملهای چرند خودکشی کرد بیشترین امارخودکشی به خاطر عمل چشمه ، شر تو زندگیت ننداز عینکتو بزن شیک برو و بیا تماااااام
ای وایمن شنیدم پخش نور تو شبا طبیعیهتا ۳ ماه ۶ ماه زول میکشه دید طبیعی بشه
من دو ساله والا خوب نشد بدتر و بدتر شد یعنی دید شبم کلا هیچی خونه نشین شدم روزمم بدتر و داغون تر انقد افتاب میزنه به ایینه و شیشه ها اونم نمیتونم دربیام یک ساعت بعداظهر برام مونده فقط همین
باعث پارگی شبکیه میشه که خودم بعد عمل رفتم مطب یه خانم اومد ۳۵ساله تقریبا با پارگی شبکیه دکتر خیلی ریلکس گفت لیزیک کردی گفت اره دوسال پیش رفتم نور گفت هیچی کور میشی چون دیر اومدی دیگه نامه نوشت بره همون شب نور عملش کنن گفت شاید شانس بیاری عمل جواب بده کامل کور نشی
شما چه نوعشو انجام دادید لیزر؟اون لحظه که قراره روی چشم رو یه لایه بردارن خیلی میترسم
درد شدید داره تا دو سه روز آبریزش شدید بعدم یک هفته لنز پدر آدمو درمیاره بعدم تا مدتها فکر میکنی شیشه و سنگ تو چشمته بعد تا یک سال قطره اشک بریزی و یکسره بری دکتر .... این گوه بازیا برای نزدن یه عینک ساده با یه فرم شیکه
یعنی انقد جدیهاخه اشنای ما انجام داده بود اوکی بود چندسالهاین لنز که میگید چیه
لنز پانسمان میزارن چندروز ، والا خیلیها راضین مثلا عروس دایی من ۲۰ساله انجام داده الان ازش میپرسم میگه من کلا شب نمیبینم وقتی بهشون گیر بدی که دقیق چی میبینی بهت میگن که شب هاله میبینن یا پخش نور یا کلا کورن تو شب کلا اگه خوب بود دکترا خودشون انجام میدادن دکتر هاشمی خودش عینک ذره بینی میزنه