2821
2789
عنوان

کمکم کنید گیج شدم

53 بازدید | 9 پست

یک ماه از تابستون گذشته 

فقط دو ماه دیگه وقت دارم دهممو مرور کنم پیش خوانی کنم واسه یازدهم ولی نه تا حالا تست زدم نه کتاب کار دارم هیچ کاری نکردم رشتم انسانیه 

بنظرتون قلم چی ثبت نام کنم؟کمکم‌میکنه؟اصلاااا چه غلطی بکنممممممم

هیچکاری نکنی که نمیشه

پس حتما باید کاری کرد

قلم فقط بهت برنامه میده و بعد ازت آزمون

دیگه بقیش پایه تلاش خودته

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

ببین از اینترنت بزن تست اموزشی چطوره؟ ویسا یا کلیپا گوش کن طبق اون تست بزن. بار دوم که خواستی همون مطلب رو بخونی مثلا چند ماه بعد و خواستی تست بزنی ازش، دیگه سرچ کن تست زماندار چطوره ؟ اونجوری تست بزن. ازمون قلمچی برنامه خوبی داره. سعی کن بخونی خودت برسونی بهش. ولی اگر سوالی سخت بود ناامید نشو. تلاشت بیشتر کن. کتاب تست تحقیق کن از چند جا. تو همون سایت قلمچی برو قسمت دهم برو پایین ، نظرات بنویس راهنمایی کنن. معمولا انتشارات خیلی سبز خوبه کتاباش.  اگر میتونی مشاور بگیر اگر نه رو برنامه قلمچی جلو برو تا اخر سال یازدهم. از تابستون سال بعد مشاور بگیر 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین از اینترنت بزن تست اموزشی چطوره؟ ویسا یا کلیپا گوش کن طبق اون تست بزن. بار دوم که خواستی همون م ...

الان که میخام دهمو مرور کنم بنظرت فقط تخصصی ها و همونایی که توشون ضعیفم مرور کنم و واسشون تست بزنم بعد برای پیش خوانی یازدهم فقط درس های نیمسال اول بخونم

هیچکاری نکنی که نمیشهپس حتما باید کاری کردقلم فقط بهت برنامه میده و بعد ازت آزموندیگه بقیش پایه تلاش ...

کتاب کار چی 

یا مثلا کلاس تقویتی اینا نداره فقط آزمون اونم آخر هفته؟

کتاب کار چی یا مثلا کلاس تقویتی اینا نداره فقط آزمون اونم آخر هفته؟

کلاس باید بهشون بگی ازت پول میگیرن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

الان که میخام دهمو مرور کنم بنظرت فقط تخصصی ها و همونایی که توشون ضعیفم مرور کنم و واسشون تست بزنم ب ...

ببین اگه میخای طبق قلمچی جلو بری دیگه سعی کن همه کتابا بخونی. ولی خب موافق نیستم فقط درسهایی که مشکل داری رو بخونی. یا همشو بخون یا حداقل همه تخصصی ها بخون. پیشخوانی یازدهم بدون یادگیری عمیق و تست الان سودی برات نداره. انجامش نده.همون مهر هر شب قبل اینکه بری مدرسه ۳۰ دقیقه یا ۴۵ دقیقه پیش خوانی کن 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

ببین اگه میخای طبق قلمچی جلو بری دیگه سعی کن همه کتابا بخونی. ولی خب موافق نیستم فقط درسهایی که مشکل ...

قلمچی از اوله مهرم میشه رفت تا آخر یازدهم یا حتی بیشتر؟

قلمچی از اوله مهرم میشه رفت تا آخر یازدهم یا حتی بیشتر؟

اره میشه از اول مهر رفت تا خرداد مثلا. فکر کنم قسطی هم می‌کنه. اگه معدلت خوب باشه و شرایط مالی ضعیف باشه پیگیری کن میتونی رایگانم ثبتنام کنی. از قلمچی شهرتون بپرس یا اگه نشد از خود سایت تهران قسمت بورسیه پیگیری کن.