2777
2789
عنوان

خانمای سایت چه روشن فکر شدن🦭

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا این سایت اصلا جای مناسبی برای بچه و نوجوان نیست

برخلاف شما به نظرم برای نوجوان میتونه محیط مناسبی باشه خیلی چیزها یاد میگیرن خوبه گاهی تاپیک خانم هایی که در زندگی زناشویی شون مشکل دارن بخونن 

آره دیگه ندیدی میگفتن به خاطر سنته دیگه عزیزم ماهم اونجوری بودیموالا من 12 سالگی هنوز فرق بین دختر و ...

۱۲ ساله الان اندازه ۴۰ ساله های قدیم میدونه حتی بیشتر🤣

فکر میکردن ۱۷ سالشه 

من ۱۲ ساله ام بود فکر میکردم همه مردای جهان برادر منن 

۱۲ ساله الان اندازه ۴۰ ساله های قدیم میدونه حتی بیشتر🤣 فکر میکردن ۱۷ سالشه من ۱۲ ساله ام بود فکر می ...

همین بده که 12 ساله انقد زیاد می‌دونه که از مدرسه پا میشه فرار می‌کنه با دوست پسرش دیگه 

میگه 17سالشه ولی در واقع چرت میگه یه مدت باهاش در ارتباط بودم و حرف میزدم راجع به آزمون تیزهوشان ششم به هفتم  متاسفانه خودش فراموش کرده فک می‌کنه منم آلزایمر دارم 

درکل باید پدرو مادرا این روشن فکری های احمقانه رو جمع کنن و سعی کنن حداقل ترین های تربیتی رو یاد بگیرن تا بیشتر از این چند نخوره به فرهنگ کشور 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
همین بده که 12 ساله انقد زیاد می‌دونه که از مدرسه پا میشه فرار می‌کنه با دوست پسرش دیگه میگه 17سالشه ...

درسته باید خانواده ها بچه هاشون رو کنترل کنن برای تربیتشون وقت بذارن 

چی بگم خیلی ها همینطورن بعضی ها دستشون رو میشه بعضی ها هم نه امیدوارم انقدر عاقل باشه به جای این کارها بشینه درسش رو بخونه

دقیقا چه لزومی داره یک بچه در این سن گوشی داشته باشه و در فضای مجازی حضور داشته باشه گاهی بعضی از محدودیت ها لازمه

درسته باید خانواده ها بچه هاشون رو کنترل کنن برای تربیتشون وقت بذارن چی بگم خیلی ها همینطورن بعضی ها ...

دقیقا با شما موافقم 👌

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️