2777
2789
عنوان

چرا ادما تو نی نی سایت دو دسته ان

270 بازدید | 29 پست

یه دسته موافق استقلال و کار و تحصیل حرف میزنن یه دست هم فقط موافق ازدواج و بچه و این چیزا هستن 

در صورتی که توی ادم هایی که من اطرافم دیدم هر دوشونو داشتن و نگفتن فقط ازدواج یا فقط تحصیل 

این چیزا انگار فقط توی نی نی سایته 

چون هیچ منافاتی باهم ندارن

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم مسئله دو دستگی نیستمسئله اولویت دادنه و کسی که این شرایط داشته یا دیده میتونه دلیل این دوگان ...

ادم هایی که من اطرافم دیدم (خاله و عمه و زن عمو و مادر و ...) تونستن هر کدوم رو به وقتش توی اولویت قرار بدن

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

بنظرم حتی اونایی که میگی هر دو رو با هم دارن در ذهنشون یک مسئله اولویت بالاتری داره و چارچوب ارزشیشونو تشکیل میده. و اینجا همون آدما افکارشونو مینویسن.

و خب واقعا دو تا موضوعی هستن که اصلا نمیتونی بگی با هم منافات ندارن. واقعا دارن. تو نمیتونی هر دو رو کامل و ایده‌آل با هم داشته باشی

گروه سوم موافق تحصیل ازدواج و‌بچه داری هستند و‌هر سه تاکارو همزمان انجام میدن اینا واقعا موفقن

من چندتا خانم اطرافم میشناسم که همزمان با اینکه پزشکی میخوندن ازدواج کردن و بچه دار شدن  و مشکل خاصی هم نداشتن 

بیشتر خانما موافق شغل و درامد استقلال زنها هستن بشرطی که اجازه ندن شوهر یا خانواده شوهر بتیغنشون و شوهر از زیر بار مسئولیت نفقه و خرجی زن در بره و از زن و پول زن  سواستفاده کنه