2777
2789
عنوان

کندن لثه

75 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان دخترم ۶سالشه لثه خودش میکنه داره دندون درمیاره و پشت سر همم میافته .واقعا درمانده شدم تو رو خدا هر کس میدونه راهنمایی کنه دندان پزشک بردم به خدا گفت کار خودش ربطی به نارش دندان نداره خودش میگه میخاره میکنم .اصلا موندم کطور دلش میا میکنه ادم گوشت تنش میکنه بعد ترمیم نمیشه اصلا برنمیگرده جاش .روانشناس بردم میگه از اضطراب ابن وسواس فکری عملی پوست کنی بردم روانپزشک دارو داده الان یک‌ماه میخوره اولاش خوب بود نمیکند دارو شروع کرد اکا الان پرخاشگر شده .نمیدونم کجا برم به کی بگم هر کاری میکنم درست نمیشه گوش نمیده 

میخام یک چیزی بگم 

جرات نمیکنم.... 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم عزیزمیعنی اینقد ب لثه ورمیره ، دندون رو هم از تو لثه درمیاره؟یا فقط لثه هاشو زخم میکنه؟خو ...

ن لثه رو زخم میکنه والا خون نمیاد خیلیولی معلوم کنده روی دو تا از دندوناش فقط نمیدانم چرا اون دوتا میگه میخاره اما من دیگه باور نمیکنم خدا کنه از دندون دراوردن باشه اما بعید میدونم

ن لثه رو زخم میکنه والا خون نمیاد خیلیولی معلوم کنده روی دو تا از دندوناش فقط نمیدانم چرا اون دوتا م ...

دوست منم میگه بعضی وقتا لثه هام میخاره.اونم دندونپزشکی زیاد رفته.،الانم بارداره،مشکلات بارداریش زیاده،اونو یادش رفته😅

فک کنم هرچی سرگرم باشه بهتره،یادش بره

دوست منم میگه بعضی وقتا لثه هام میخاره.اونم دندونپزشکی زیاد رفته.،الانم بارداره،مشکلات بارداریش زیاد ...

خیلی سرگرمش کردم گارگاه ببر مهد ببر کلاس ببر تو خونه جقد شن بازی کل بازی خمیر اب بازی پارک ببر طبیعت ببر یعنی هر روش روانشناسی بکی انجام میدم اما تا مولا برنامه کودکی ببینه شروع میکنه  یا بیکار شه .الان رپزی ۱ سی سی فلوکستین داده دکتر  اولاش خوب بود الذن اخرا شربتس دوباره شروع کرده .😔خیلی ناراحتم به خدا کارد بزنی خونم درنمیا اخه هنش ۶سالشه دارو انقد گستاخ و بداخلاقش کرده که نگم

خیلی سرگرمش کردم گارگاه ببر مهد ببر کلاس ببر تو خونه جقد شن بازی کل بازی خمیر اب بازی پارک ببر طبیعت ...

عزیزم😟

مهر امسال باید بره اول،درسته؟

بنظرم بیشتر تحقیق کن،مشاوره آنلاین یا مشاورهای حضوری بهتری ببرش،قبل مدرسه پرخاشگری شو درست کن،مدرسه بره هم برای خودش هم شما خیلی سختر میشه

عزیزم😟مهر امسال باید بره اول،درسته؟بنظرم بیشتر تحقیق کن،مشاوره آنلاین یا مشاورهای حضوری بهتری ببرش، ...

ن تو خونه اصلا تو مهد و اینا ن فقط خونه .موندم به حدا ادم پیش کی بره .بله مهر کلاس اول 

ن تو خونه اصلا تو مهد و اینا ن فقط خونه .موندم به حدا ادم پیش کی بره .بله مهر کلاس اول

پرخاشگری شو گفتم عزیزم،اگ تو مهد نداره،خیلی خوبه

امکانش هست مدرسه بره از سرش بیفته

وارد حیطه آموزش الفبا میشه،براش خیلی جدیده،کلی مشق و تکلیف دارن،دیگ یادش میره و وقتشم نداره ک انجام بده

از طب سنتی هم ی سوال بکن،بگو برا خارش لثه چی داره،انشالله کمکت میکنه