2777
2789
عنوان

همسایمون پسرشو میبره سرکار

377 بازدید | 32 پست

خانما همسایمون پسر ۱۰سالشو با خودش میبره سرکار 

پسره انقد بامزست که ، هرشب از پنجره نگاش میکنم ، با لباس روغنی و سیاه بر میگرده خونه 

البته فقط تابستونا میبرتش 

حالا داشتم پیش خودم فکر میکردم چقد خوبه آدم بچه هاشو از روز اول مسیولیت پدیر بار بیاره 

خیلیی وقتا میبینم نون گرفته داره میاد ، خندم میگیره خیلیییی یچه بامزه ایه 

حالا ما یه پسر تو فامیل داره ، ۲۸سالشه، ارشد خوندن،  نمیره سرکار،  هرجا میبره بهونه میاره ، 

مامانش براش ماشین خریده ، بایاشم بهش پول تو جیبی میده ، بعد تازه زنم میخوان براش بگیرن😑

یه بار با همینا رفته بودیم سفر ، خدا به سر شاهده همه ما داشتیم وسیله هارو می‌بردیم که بریم سوئیسی که اجازه کردیم ، ایشون گوشی گرفته بود دستش داشت با دوست دخترش چت میکرد 

هیچچچچچچ کاری نمی‌کرد تو سفر 

نظر شما چیه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی زودتر یاد بگیری بهتره

ولی هرچی ی سنی داره ۱۰ زوده یکم

مثلا غذا خوردنم شاید گاهی خیلی حس خوبی داشته باشه ولی قطعا به نوزاد نمیتونی بدی

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من باهاتون موافقم 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

هرچی زودتر یاد بگیری بهترهولی هرچی ی سنی داره ۱۰ زوده یکممثلا غذا خوردنم شاید گاهی خیلی حس خوبی داشت ...

نمیبرتش اونجا که کارای سنگین بده 

در حد اینکه بگه فلان روعنو برام بیار 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
پسر فامیلتون پرنسس و سواستفاده گره از بقیه استفاده میکنه شوهرمنو میخواد بهش بتوپه بگه بقیه نوکر پدرت ...

شوهر منم خیلییی بوش میاد هز ادمای تنبل 

خودش با وجودی که پدرش وصعش خوب بود ولی از ۱۸سالگی رفته شاگردی کرده تو مکانیکی 

تا الان که برا خودش مغازه داره و ماهره

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
شوهر منم خیلییی بوش میاد هز ادمای تنبل خودش با وجودی که پدرش وصعش خوب بود ولی از ۱۸سالگی رفته شاگردی ...

مرد یا پسر خودخواه و تنبل و پرنسس خیلی چندشه ادم حسابشون نکنید اینا خودشیفته ان فکر میکن بقیه نوکرشونن تحویلشون نگیرید