2777
2789
عنوان

جشن دندونی😩

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 48 پست
رهام عشقم 

اها پس پسر تو نبوده اشتباه کردم😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وای مگه باید جشن گرفت من نمدونسسسسستم فقط فک کنم یه آش میپزن دیگه😣😣دختر منم داره درمیاره شش ماهشه ...

من نمیگیرم حالشو ندارم😓

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
شکمش میره یعنی چی؟ دختر من 1 هفته دیگه واکسن 6 ماهگی داره دندون هم هنوز نداره😊

یعنی پی پیش شله 😎 واکسن ۶ ماهگیه دخترم خیلی راحت بود انشالله ۲۴ رم میلرمش دوباره قد و زن پایان ۷ ماهگی😍😍😍

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
ولی قبول داری تو این گرونیا و مشغله ها بعضی چیزا باید فاکتور گرفته بشه 

درسته ولی من حالشو ندارم😁

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
یعنی پی پیش شله 😎 واکسن ۶ ماهگیه دخترم خیلی راحت بود انشالله ۲۴ رم میلرمش دوباره قد و زن پایان ۷ ما ...

پس 1 ماه از دختر من بزرگ تره😍

دختر من 20 ام واکسن 6 ماهگی داره خیلی براش ناراحتم😞

دخترت قبل از واکسن 6 ماهگی چه کارایی میکرد؟

دختر من خیلی تنبله امروز 5 ماه و 25 روزش شد اما هنوز غلت نمیزنه😄فقط دست و پا میزنه وشلوغ میکنه گاهی هم میره روی دنده و برمیگره باز روی کمر😁

.Pain🔥you made me a believer

معلومه ک جشن داره  ..خانواده ما بد میدونن مراسم بگیریم  ..چنتا سکه تمیز بشور بزن ب دندونش بزار صدقه ..پولم بزار براش بیرون 

مهمونی میتونه خانواده خودت و شوهرت باشن 

اگرم سختته نگیر  ..اما خب خاطره میشه بگیری