purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 عنوان یه چیزی فهمیدم 110 بازدید | 5 پست فهمیدم که درد رنج سختی همیشه هست اما باید این هرروز به دست اورد که کنار همه اینا از زندگی غافل نشیم و زندگی کنیمیجاهایی به خودمون انقدر سخت نگیریمدوست دارم قوی تر شم :) و اول همه حالم با خودم خوب باشه ار تنهایی نترسم •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚 1404/05/02 | 13:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بخشاینده عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 903 تا آخرین لحظه عمر رنج زحمت هست!! فقط باید مرتب بشینی برنامه بچینی کجا از زندگیت لذت ببری ! چکارا برای آرامشت بکنی خدایا معجزه ای کن ♥دلم فریادمیخواهد😔
purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 تا آخرین لحظه عمر رنج زحمت هست!! فقط باید مرتب بشینی برنامه بچینی کجا از زندگیت لذت ببری ! چکارا بر ... دقیقا واقعا این اواخر دارم حسش میکنم و باید به افسردگی و حال بد و فکرای متفیم پایان بدم چون فقط انرژیمو میگیرن •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚
بخشاینده عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 903 دقیقا واقعا این اواخر دارم حسش میکنم و باید به افسردگی و حال بد و فکرای متفیم پایان بدم چون فقط انرژ ... انشالله عزیزم یمدت مسیر بری حله خدایا معجزه ای کن ♥دلم فریادمیخواهد😔
purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 انشالله عزیزم یمدت مسیر بری حله 🥰🥰🥰 •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚