2777
2789
عنوان

وای بچه ها ی چیزی یادم اومد

129 بازدید | 14 پست

خیلی وقت پیش

ی جا خوندم ک برای رفع جوش کافیه روزی ی ق غ تخم کتاب بجوید 

ی مدت بخاطر جوشام خوردم

و هنوز دوهفته تموم نشده بود که به چشم دیدم جوشام چقدررررررررر کمتر شدن،اگه میخواید جوشاتون برن حتما امتحان کنید

این یکیش

دومیش اینکه

میتونید روزانه ناشتا ی سیب به علاوه ی ی دمنوش با این دستور درست کنید ک من خودم هرروز میخورم و هردو هم نقش پاکسازی دارن(البته من هرروز ورزش و حمومم میکنم،یعنی با ورزشم سموم بدنمو دفع میکنم و از طرفی هم پوستمو باکتری زدایی میکنم) 

دستورش:

ی ق چ دانه چیا

ابجوش

ی ق غ ابلیمو

مقداری عسل و گلاب(دلبخواهه فقط سعی کنید گلابش زیاد نشه) 

ت ی لیوان ابجوش دانه چیا میریزید میزارید 15 دیقه خیس بخوره و بعد باقی مدادو بهش اضافه میکنید 

و نوش جان

من با اینا تقریبا کل جوشام از بین رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانخه چیا خوردنش واسه همه خوب نیست

بعدم چرا سختش میکنید روزی یه لیوان اب کرفس و سیب بخورید، ظاهر و باطنتون پاکسازی میشه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

تخم کتاب؟؟؟

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خدا خیرت بده کاش جواب بدهمن همیشه پوستم عین آیینه بود دو هفتس هعی میسوزه و جوش ریز ریز میزنه تولدمم ...

شاید چشمت زدن

خیلیا حسودن

دستتو ب حالت دعا بگیر جلو صورت

حمد و چهارقل قل بخون

اثرش میره

من ک میخونم قشنگ نفسم باز میشه

دانخه چیا خوردنش واسه همه خوب نیستبعدم چرا سختش میکنید روزی یه لیوان اب کرفس و سیب بخورید، ظاهر و با ...

اره اینم خوبه

بابام ی مدت واسه کبد چربش خورد 

ازمایش داد خوب شده بود

خدا خیرت بده کاش جواب بدهمن همیشه پوستم عین آیینه بود دو هفتس هعی میسوزه و جوش ریز ریز میزنه تولدمم ...

عزیزم حتما اول تخم کتانو امتحان کن

دومی رو من با ورزش و حموم روزانه جواب داده

چون من اندام پسم زدای دیگم مثل ریه و کبد و کلیم انگار مشکل دارن

واسه شما احتمالا همون سیب و دمنوش تاثیر خوبی داشته باشه

من هیچ وقت صورتم جوش نزده فقط تنها مشکلم با پوستم خشکی هست پوست صورتم و دستهایم خیلی خشک هستن همیشه ...

ی مارک ابرسان داشتم

وقتی دستم خشک میشد، خشکاااا ینی در حد سورززش شبش میزدم صبح پامیشدم نبود

نهایتا دوسه شب