2777
2789
عنوان

همکار همسرم😔

646 بازدید | 35 پست

بچه ها قبلا هم تاپیک زده بودم، همسرم دوتا نیرو جدید گرفتن، یکی‌شون تعریف کرده بودم

اونیکی خیلی روابط اجتماعی‌ش بالاس و برای روابط عمومی گرفتنش‌. مثلا باهمه سر کار شوخی میکنه میخنده، میره تو صورت شوهر من زول میزنه تو چشاش وایمیسته صحبت میکنه، چندبار این رفتارو دیدم ازش، کلا با بقیه هم راحت و مهربون و صمیمیه، اما شوهر منو خیلی هندونه میده زیر بغلش، همه‌ش آقای رییس آقای رئیس، متاهل هم هست، بچه هم داره. هر کاری هم شوهرم میگ با کله انجام میده، من خیلی ناراضی بودم ازین موضوع اما شوهرم میگ با این مزایایی ک در نظر گرفتیم کسی نمیاد و نیومده، اینم روابط عمومی ش خیلی خوبه. بیشتر جلسات خارج از شرکت هم همراه همسرم میره.

امروز روز کاری نبود یعنی بقیه همکارا نبودن، همسرم جلسه داشتن، بهش گفتم کسی میاد فردا؟ گفت تمیدونم و نه کسی نیست و... منم چیزی نگفتم. بعد آخر شب گفت به خانوم فلانی پیام دادم برای فردا بیاد. یدفعه قیافه‌م رفت تو هم، گفت حالا هنوز جواب نداده تو میای؟ بیای دو ساعت اونجا باشی. چون باید یکی باشه همزمان تو دفتر خودش، یا سیستمو هندل کنه و... منم میدونستم یکی باید باشه همراهش. منم بهش گفتم خب تو گفتی بهش دیگ چرا بمن میگی. بعد ک جواب داد میاد اومد به من گفت حالا تو اماده باش، اگ‌یوقت نیومد خبرت میدم بیای، منم گفتم کار دارم پایان‌نامه م عقبه، بچه ها هم کسی نیست نگهشون داره. نمیام. 

صبح ک میخواست بره گفت چندتا از مهمونا جای دیگ‌ن و میتونی لینک بزنی تو قرار؟ گفتم نه، گفت ینی نمیزنی گفتم نه، درو کوبید رفت

میدونه من رو این خانوم حساسم چندین بارم بهش هشدار دادم... خودشم قبول داره زیادی اجتماعیه و میگ من حدمو نگه میدارم با من انقد راحت نیست‌... ولی منک به چشم خودم دیدم چجوریه.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس نباش خودتو اذیت میکنی

نمیتونم... بیشتر از این ناراحت میشم ک میدونه من رضایت ندارم، حالت عادی ش ساعت کاری مشکل دارم‌با این قضیه، باز اضافه بر سازمان هم گزینه‌ش همین خانومه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

خب شغلش اینه مجبوره با کارمنداش در ارتباط باشه ..مگه چیزی دیدی ازش

از شوهرم نه، ولی یکی دوبار ک کار داشتم رفتم این فضای صمیمی خیلی تو ذوقم زد. در ارتباط بودن با کارمند طبیعیه. ولی کارمندی ک این مدلیه دائم هم باهاته، حس خوبی نداره...

هر چی حساس بشی شوهرتو هل میدی طرفش بجای ناراحتی زنانگی کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

از شوهرم نه، ولی یکی دوبار ک کار داشتم رفتم این فضای صمیمی خیلی تو ذوقم زد. در ارتباط بودن با کارمند ...

خودت میتونی بری اونجا کمک کنی برو به همسرت بگو اینو بیرون کن یا جاش عوض کنه تو برو کمک همسرت

هیچی به شوهرت بگو باهاش سرد باشه

میگ باشه.میگ هستم میگ تازه با من راحت نیست من از همه جدی ترم اونجا، ولی خودم رفتم میدونم اینطوری نیست... وگرنه اگ جدی باشی چجوری جرات میکنه انقد راحت باهات شوخی کنه خطابت کنه، انقد بهت نزدیک بشه...؟ 

حالم از هرچی زنه که حدش رو نمیدونه و با همه راحته و زندگی خراب کنه بهم میخوره

اکثرا آقایون ام بدشون نمیاد یکی گرم برخورد کنه باهاشون 

خیلی خیلی با سیاست برخورد کن باهاش اسی

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
خودت میتونی بری اونجا کمک کنی برو به همسرت بگو اینو بیرون کن یا جاش عوض کنه تو برو کمک همسرت

اینک هرروز برم نه، درس دارم، بچه کوچیک دارم.

ولی در حد یه جلسه امروز میتونستم، فبلا این کارو کردم، که مهمون رسید براشون جمعه بود، کسی نبود،هم پذیرایی بود هم جلسه بود و میخواست برگرده زود، خب من رفتم کمک. ولی برای امروز مستقیم به همون خانوم گفت. 

خودش هم دوست نداره ماها دائم باشم، چون خواهرش بود که برای روابط عمومی بره، گفت کارمندا حرف میزنن میگن مثلا بستگانشو میاره سر کار و...

حالم از هرچی زنه که حدش رو نمیدونه و با همه راحته و زندگی خراب کنه بهم میخورهاکثرا آقایون ام بدشون ن ...

واقعا...

چجوری یعنی😔