بچه ها قبلا هم تاپیک زده بودم، همسرم دوتا نیرو جدید گرفتن، یکیشون تعریف کرده بودم
اونیکی خیلی روابط اجتماعیش بالاس و برای روابط عمومی گرفتنش. مثلا باهمه سر کار شوخی میکنه میخنده، میره تو صورت شوهر من زول میزنه تو چشاش وایمیسته صحبت میکنه، چندبار این رفتارو دیدم ازش، کلا با بقیه هم راحت و مهربون و صمیمیه، اما شوهر منو خیلی هندونه میده زیر بغلش، همهش آقای رییس آقای رئیس، متاهل هم هست، بچه هم داره. هر کاری هم شوهرم میگ با کله انجام میده، من خیلی ناراضی بودم ازین موضوع اما شوهرم میگ با این مزایایی ک در نظر گرفتیم کسی نمیاد و نیومده، اینم روابط عمومی ش خیلی خوبه. بیشتر جلسات خارج از شرکت هم همراه همسرم میره.
امروز روز کاری نبود یعنی بقیه همکارا نبودن، همسرم جلسه داشتن، بهش گفتم کسی میاد فردا؟ گفت تمیدونم و نه کسی نیست و... منم چیزی نگفتم. بعد آخر شب گفت به خانوم فلانی پیام دادم برای فردا بیاد. یدفعه قیافهم رفت تو هم، گفت حالا هنوز جواب نداده تو میای؟ بیای دو ساعت اونجا باشی. چون باید یکی باشه همزمان تو دفتر خودش، یا سیستمو هندل کنه و... منم میدونستم یکی باید باشه همراهش. منم بهش گفتم خب تو گفتی بهش دیگ چرا بمن میگی. بعد ک جواب داد میاد اومد به من گفت حالا تو اماده باش، اگیوقت نیومد خبرت میدم بیای، منم گفتم کار دارم پایاننامه م عقبه، بچه ها هم کسی نیست نگهشون داره. نمیام.
صبح ک میخواست بره گفت چندتا از مهمونا جای دیگن و میتونی لینک بزنی تو قرار؟ گفتم نه، گفت ینی نمیزنی گفتم نه، درو کوبید رفت
میدونه من رو این خانوم حساسم چندین بارم بهش هشدار دادم... خودشم قبول داره زیادی اجتماعیه و میگ من حدمو نگه میدارم با من انقد راحت نیست... ولی منک به چشم خودم دیدم چجوریه.