2777
2789
عنوان

خانوادم هیچ جوره موافقت نمیکنن

307 بازدید | 35 پست

من با یکی ۳ ساله دوستم تواین سه سال همه کاری واسم کرده 

ولی خانوادم اصلا موافقت نمیکنن البته نمیدونن دوست بودیم میگن انتخابت اشتباهه و همه کاری کردن که طرق عقب بکشه حتی مادرم فوششون داده

خیلی دلم گرفته

قلبم داره از دهنم در میاد

میشه برام دعا کنین یا معجزه ای بشه راضی بشن؟

شاید دعای یکیتون گرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چیکار کردین

من خیلی پافشاری کردم فعلا هیچ کس پشتم نیست یه خاله ای دارم اون تا حدودی پشتم بود چون تعریف پسره رو شنید با مادرم و برادر بزرگم حرف زد اونا دیگه اینقدر من فشار اووردم گفتن با اینکه مخالفیم دیگه کاری باهاش نداریم اگر میخاد ازدواج کنه باهاش البته تحقیق کردن که اینجوری نظر عوض کردن دوتاشون گفتن هرچی بابات بگه بابام حیلی سرسخته میگه ن 

برای چی میگن نه

اوایل میگفتن شغلش به نظر ما خوب نی و ...باید رسمی باشه رفت ازمون داد استخدام شد رسمی شد بعد گفتن داره گولت میزنه اون چیزی که میگه دروغه تحقیق کردن دیدن واقعا همونیه ک به من گفته هم خانواده هم خودش خوبن الان در مرحله اخر پدرم میگه حال نمیکنم بدمت به این و دلیلی هم ندارم میخام خودم شوهرت. بدم و تو حق نداری چیزی بگی

چرا نظر خانوادت برات مهمه؟!

فقط از نظر قانون نیاز به رضایت پدر داری که اونم اگه الکی نده میتونی از دادگاه بگیری

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من خیلی پافشاری کردم فعلا هیچ کس پشتم نیست یه خاله ای دارم اون تا حدودی پشتم بود چون تعریف پسره رو ش ...

پسره مال شهر کوچیکه که همه زیراب همو میزنن

پدرم رفته از دوتا پرسیده چیز بدی نگفتن گفتن مادرش ازش راضی نیست مادرش وقتی شنیده تا دم سکته رفته و گفته من جونم واسش در میره این حرفا چیه

چرا نظر خانوادت برات مهمه؟!فقط از نظر قانون نیاز به رضایت پدر داری که اونم اگه الکی نده میتونی از دا ...

من خانوادم ظاهر بینن میگن ازدواج کنی با این پشت سرت حرفه

دیپلم داره

پدرش دوتا زن داشته 

2790
2778
2791
2779
2792