2777
2789
عنوان

نگران داداشمم

377 بازدید | 50 پست

فقط گوشی گوشی گوشی...

روزای تعطیل همش خونه روزای عادی هم بعد از ظهرا تو خونه است و فقط گوشی دستشه 

هیچ هنری نداره هیچ مهارتی بلد نیست

درصورتی که یه عالمه کلاس و دوره و سرکار رفته.ولی ادامه نداده هرکدوم به دلیلی که علاقه نداره صاب کارر خوب نیست کارش اینده نداره و این بهونه ها

۲۳ سالشه 

کنکور مکانیک قبول شد  دانشگاه سراسری درسش خوب بود 

تو ایام کرونا بود...افسردگی گرفت و حالش بد شد و کلا روحیاتش زیر و رو شد و  همش تو خونه موند

نتونست بخونه 

دلزده شد و مشروطی بالا اورد داشت اخراج میشد و الان داره کتابداری میخونه

توی مدرسه غیرانتقاعی ۶ ماهی هست که اونجا کارای دفتری میکنه

هر روز تو خونه سرش دعوا داریم یا مامانم دعواش میکنه یا بابام

داداش کوچیک ترم کاریه و درس خوب نیست ولی خب کازبه و هیچوقت خونه نیست

موندیم چی کار کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده اینجوری سعی کنید خرج و مخارجش رو ندین تا حساب کار بیاد دستش زشته دیگه مردیه واس خودش😑😑

خرجی نمیدیم

خودش این  ۶ ۷ تومنی که حقوق میگیره کفایتش میکنه

ترم اخر کتایداریه اینو دیگه ول کنه بدبخت عالم میشه

خب پس خداروشکر داره تموم میکنه واسه ارشدم میتونه تغییر رشته بده.البته در کل هم داره درس میخونه هم کار میکنه خیلیم بیکار نیست نسبت به سنش

خب پس خداروشکر داره تموم میکنه واسه ارشدم میتونه تغییر رشته بده.البته در کل هم داره درس میخونه هم کا ...

الان تابستونه درس نمیخونه نصف روز میره سرکار پنج شنبه و جمعه تعطیله حالا این مدت تعطیلی های دیگه هم اضافه شده

میشه دعواش نکنید

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

همسن و سالای اون کجاها رفتن و رسیدن و اون اینجوری بی عار و بیکاره

همسن سالاشم زیر خاکن بعضیا سر بی فکری انقدر ناشکر نباش اسیبیم به کسی نرسونده بااینهمه اذیتی که از جانب شما داره میشه صدرصد افسردگی گرفته ....ماشین داره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید