2777
2789
عنوان

بارداری دوم

2868 بازدید | 43 پست

من الان پسرم دقیقا 21ماه و13روزشه....از شیر گرفتمش....میخوام راجبه بارداری دوم کمکم کنی...که از کی برم برا اقدام که فاصله ی سنیشون خوب باشه....یا مثلا چه کارایی رو یاسد قبل بارداری دوم انجام داد....یا برا تعیین جنسیت باید روی غذام کار کنم یا برم دکتر??میشه تجربیاتتون رو بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم سه سال و هشت ماهش شد,تصمیم گرفتم و زود شدم به نظرم تفاوت سنی زیر چهار سال سخته.تازه هشت ماهم شیر دادم.اما به نظرم نزدیک سه سالش یا حداقل 30ماهش شد افدام کن

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
زود نیست ؟ شما نه ماه باردار بودی دو سال شیر دادی بدنت ضعیفه ی فرصتی بده ب بدنت البته من تخصص ندارم ...

نمیخوام زیاد فاصله بدم بینشون از طرفیم ب قول شما انگار خسته ی این دو ونیم سالم بخدا....براهمین کمک مبخوام

نمیخوام زیاد فاصله بدم بینشون از طرفیم ب قول شما انگار خسته ی این دو ونیم سالم بخدا....براهمین کمک م ...

اخه اول سلامت خودت مهمه عزیزم فاصله ۴ سال خوبه بازم نظر دکتر مهمه واقعا پشت هم برای ذخیره بدن بده 

من پسرم سه سال و هشت ماهش شد,تصمیم گرفتم و زود شدم به نظرم تفاوت سنی زیر چهار سال سخته.تازه هشت ماهم ...

اها...اینم درنظر مبگیرم ک ممکنه بعد از چند ماه اقدام باردار شم....معلوم نمیشه که....

نمیخوام زیاد فاصله بدم بینشون از طرفیم ب قول شما انگار خسته ی این دو ونیم سالم بخدا....براهمین کمک م ...

یه یک سالی به خودت استراحت بده من ورزش رفتم یک سال و نیم یه حالی به وجود خودم دادم.خودت زود اسیر نکن

اها...اینم درنظر مبگیرم ک ممکنه بعد از چند ماه اقدام باردار شم....معلوم نمیشه که....

در نظر ماه اولم بکن چون منم گفتم چند ماه طول میکشه اما سریع شد

تازه اضافه وزن اگه داری کمش کن ک زایمانت راحت باشه اینا میشه چربی کهنه دیر اب میشه بعدا