2777
2789
عنوان

چرا همه زنها و دخترا اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 55 پست

چون اینجا ایرانه و به جای توجه به درون و مغز درگیر ظاهرند تو کشورهای پیشرفته بین مردم عادیشون تو خیابون به ندرت حتی دماغ عملی میبینی چه برسه ابروی تاتو و ژل لب و...ولی تو کشورهای جهان سوم از این قر و فر و عملها پره

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوتاکس که خیلی خوبه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

عزیزم اون دیگه مانکنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ژل و بوتاکس که برای جلوگیری از پیریهتتو و خط چشمم خب قشنگه دیگه

ی دوستم خط چشم و خط لب تتو زده 

شیدینگ لبم زد

همیشه هر جا میخوایم بریم مح و اون از همه زودتر آماده ایم

من چون آرایش نمیکنم اون چون همیشه انگار آرایش داره😂

چون اعتماد به نفس ندارن 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

اتفاقا قشنگترین شون خودتی. قدر خودتو بدون.

فداتشم😘من خودمو همینجوری دوس دارم خداروشکر چهرمم خوبع. ولی حتی تو فامیلم جمع میشیم اونا حس برتری دارن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔