2777
2789
عنوان

طرح یسنا

610 بازدید | 12 پست

سلام طرح یسنا براتون شارژ شده دوستان؟

(مادران باردار وکودک زیر ۲سال)

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری بفهمم ش شده

شما رو نصب کن.

شماره ملی سرپرست وارد کن.

اونجا زده

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
نه . شما تا حالا یسنا استفاده کردی ؟ جدا از کالابرگ خودت و همسرته یا با هم دیگه س

اره یه بار گرفتیم.

الان تو اینستا  و کوگل زده شارژ شده.

اما تو شما برا ما هیچی نیمده هنوز.

میخاسم ببینم برا همه همینطوریه

اره یه بار گرفتیم.الان تو اینستا و کوگل زده شارژ شده.اما تو شما برا ما هیچی نیمده هنوز.میخاسم ببینم ...

شما رو باید با ش تلفن سرپرست وارد شد ؟؟ یا کد ملی سرپرست کافیه

شما رو باید با ش تلفن سرپرست وارد شد ؟؟ یا کد ملی سرپرست کافیه

سرپرست

سلام آدینه پنجشنبتون بخیر خانمای صحر خیز ، من یه جا خوندم درمورد طرح یسنا نوشته بود که خانمای باردار نفری 450 تومن و برای کودکان زیر دوسال نفری 900 تومن هستش و 31 تیر واریز میشه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

سلام آدینه پنجشنبتون بخیر خانمای صحر خیز ، من یه جا خوندم درمورد طرح یسنا نوشته بود که خانمای باردار ...

سلام بانو.

منم خوندم ولی خبری که نیس

سلام بانو.منم خوندم ولی خبری که نیس

انشالله که هر چه زود تر واریز کنن منم خیلی منتظرشم هر روز چک میکنم ولی خبری نیس

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز