2777
2789
عنوان

جهاز چیدن

262 بازدید | 17 پست

خانوما یه سوال 

شما تو جهاز چیدن خانواده شوهرتونم از اول بودن یا بعدا بهشون گفتین؟من اخلاق بدی دارم اینم اینکه نمیخوام از اول ببینن جهاز چیدنمو بعدا یکجا میخوام ببینن ودوست دارم خودمون بچینیم وسائلمو ک همش کار خودمون باشه بنظرتون کی بهشون بگم بیان واسه جهازم؟

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من که از اول بودن فضولا 😐😒

خودتون گفتین بهشون ؟من نمیخوام باشن مامانم میگه اخرش باید یه روزشو بهشون بگیم زشته😞😕

واسه من فرق میکرد گلم خانواده خودم نبودن 😢ولی خانواده شوهر بودن 😒

😞😞

منم اصلادوس ندارم میدونم ک نمیانم مادرشوهرم ک پاش دردمیکنه خاهرشوهرندارم جاریمم خودم بگم میاد

ولی من خواهرشوهرم کنکاوه نگیمم خودش پا میشه میاد 😑

ولی داییمم تازه ازدواج کرده بود وقتی میخواستن جهیزیه زنداییمو بیارن به مامان بزرگمو مامانمو خالم گفت ...

مامانم میگه بیانم طوری نیست بعد خودت عوضش کن هر چیو نخواستی نمیدونم چیکار کنم 

البته زنداییم همش خودش دستور میداد اینو اینجا بزارین اینو اونجا بزارین 

😟😟😳😳😳😳😖😖