2821
2789
عنوان

تحبس الدعا😭

279 بازدید | 32 پست

تا حالا حس کردید تحبس الدعا شدید؟ من شدیدا این حسو دارم حس میکنم هرچی دعا میکنم بی جواب میمونه تصلا امام حسین و امام رضا جوابمو نمیدن شما چیکار کردید از این وضعیت دراومدید؟

یا ذَاالْمُلْکِ وَالْمَلَکوُتِ یا ذَاالْعِزَّةِ وَالْجَبَروُتِ

اگر توفیقشو داشته باشی، زیارت عاشورا یا خدیث کسا چله بگیر، یا هرروز پنجاه آیه بقره بخون

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکم بچه پر روام تا به حال این حس رو نکردم (: 

همون اندازه که میترسی همون اندازه هم امید داشته باش این نشانه ایمان واقعیه 

از کجا میدونی با قطعیت میگی امام حسین و‌‌.‌. صدات رو نمیشنون ؟ اونا احاطه دارن حتما میشنون و تو رو مثل بچه خودشون میدونن .. پدرمون هستن ، پدر خوب و مهربون مگه بچه اش رو نادیده میگیره؟ 

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

منم تو این شرایطم تحقیق کردم دیدم زیاد سفارش شده استغفار بگیم ولی فعلا فرجی نشده

من دارم استغفار ۷۰بندی حضرت علی رو میخونم خیلی قشنگه بقیه ام گفتن مجربه

من دارم استغفار ۷۰بندی حضرت علی رو میخونم خیلی قشنگه بقیه ام گفتن مجربه

قبول باشه عزیزم انشاالله حاجت روا میشی

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

من دعاهام کلا برا بقیه قبوله

اونم هر وقت دعا کنم یه بدی افتضاح در حقم می کنن 

باعث افسردگیم میشه حتی بچه های کوچیک

هنوز که در نیومدم از این شرایط

چهل ساله همینه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من دعاهام کلا برا بقیه قبولهاونم هر وقت دعا کنم یه بدی افتضاح در حقم می کنن باعث افسردگیم میشه حتی ب ...

وای عزیزم میشه توروخدا برام دعا کنی؟😭

استغفار ۷۰بندی حضرت علی رو دارم میخونم ولی نمیتونم مداومت داشته باشم

نه عزیزم ذکر استغفار منظورمه

راه میری نشستی خوابیدی بگو استغفرالله 

اگر تونستی هم کاملشو بگو 

استغفرالله ربی و اتوب الیه 

وای عزیزم میشه توروخدا برام دعا کنی؟😭

منظرم آدمایی هست که می شناسم 

فامیل و اینا

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز