2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 27 پست
ناراحتم خیلی و کلی گریه کردم مخصوصا که ۳ میلیون بابت کادوش هزینه کردم و اندازه یه کیک داغون ارزش ندا ...

عزیزممم غصه نخور، هرچی سرنوشت باشه همون میشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرا معمولا خنگن و تو این فازا نیستنشاید خالش بش گفت تو هم استوری کنحالا ولش کن یه نقشه بریز با پسره ...

خیلی دلم شکسته خواهر خیلی اصلا ... حاضر نیستم دیگه با خودش و مادرش روبروم شم چه برسه قرار .   

دیگه دوبار دتره زنگ میزنه مامانش هربار خشک زیر یه دیقه تموم کردم مکالمرو 🥲

استوری ساعت ۲/۵ گذاشتن حوالیش 

مامان این ۴ به من زنگ زد معلوم بود نگران شده که اون تایم به من رنگ زده والا نمیزد 

اره واقعا خیلی

ببین خیلی دیگه نشون نده که ناراحتی و هی ارتباط قطع نکن

اونموقع دختره میگه چه خوب کردم دارم موفق میشم

پسره هم که از هیچی خبر نداره میگه لابد از من خوشش نمیاد

...

خیلی دلم شکسته خواهر خیلی اصلا ... حاضر نیستم دیگه با خودش و مادرش روبروم شم چه برسه قرار . دیگه د ...

مامانه دوستت داره ولش نکن 

زود هم ناراحت نشو 

باور کن پسرا خنگ و مشنگن حالیشون نیس حتی الان نمیدونه که ناراحت شدی 

نذار دختره کاری کنه اگه واقعا دوسش داری براش بجنگ

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
ببین خیلی دیگه نشون نده که ناراحتی و هی ارتباط قطع نکناونموقع دختره میگه چه خوب کردم دارم موفق میشمپ ...

میدومی میدونما نقشه دختره و خالهست ولی من واقعا از اینکه اینا بعد اینهمه خوبی اجازه میدن بقیه منو ناراحت کنن ناراحتم ...

میتونست به خواهرش بگه اون عکسو بردار سوتفاهم میشه ! یا میتونست به دختره بگه این عکسارو جایی نذار چون عکاس به احتمال بالا زن داییمه بااون رفتن دیکه !!!

تو ترجیح دادی خواهرت و بچش ناراحت نشن ولی من بشم !

مامانه دوستت داره ولش نکن زود هم ناراحت نشو باور کن پسرا خنگ و مشنگن حالیشون نیس حتی الان نمیدونه که ...

خواهر میدونن من سر این قضیه ناراحتم به روشون نمیارن از سیاست ... چون یه ساعت بعد استوری درست تایم لنگ ظهر مامانه به من زنگ رد با یه بهونه که ری اکشن منو ببینه اونم نه یبار ۴ بار !

برق نبود انتن نبود هی از خونه و موبایل زده بود ... پس تو میدونستی که من ناراحت قراره شم و زنگتو زدی ... 

خواهر میدونن من سر این قضیه ناراحتم به روشون نمیارن از سیاست ... چون یه ساعت بعد استوری درست تایم لن ...

واکنش پسره رو ببین چیه

شاید فهمیدن دوسش داری میخوان امتحانت کنن 

وا نده خودتو بزن به بی خیالی 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
واکنش پسره رو ببین چیهشاید فهمیدن دوسش داری میخوان امتحانت کنن وا نده خودتو بزن به بی خیالی

خاک تو سرشون واقعا ماه هاست من هربار سر یه قضیه ناراحت میشپم میگفتم عب نداره عزادارن عب نداره دوسش دارم و فلان 

الان این اخری تیر خلاصی بود!

که تو که خنگ نیستی میبینی من اینو دوست دارم این عکس دیگه چیه !! بخدا شبیه عکس تازه نامزداس کنار هم دختره کیک بدست یکی پیرهن سفید اینم مانتو سفید 

رفتی برا من عکس نامزدی انداختی تو!! وقتی تا یازده شب قابلمه به دست منتظر بودم