سلام..مامانا من یه ۶ ماهیه ی همسایه اومده تو کوچمون ک از قضا نسبته فامیلی با خونواده ی شوهر خواهرم دارن....یعنی تا قبل اینکه بیاد اینجا من اصلا ندیده بودمشون ..حالا تو پارک نزدیکمون میبینمشون گاهی ...و چون غریبه اس تو تهران( من نزدیک ۷ ساله تهرانم) ..جاییو زیاد بلد نیس همیشه از من میپرسه و منم همیشه راهنمایش میکنم و کمکش کردم....حالا اینا ب کنار خودش خانوم خوب و محترمیه ولی یه پسر بچه داره کاملا شرو شیطون و تو پارک همش پسرمو اذیت میکنه و امروزم پسرمو زد...منم چون رودربایستی دارم با خانومه همون باشوخی بهش تذکر دادم ک رفتارشو درست کنه بچش.....ولی کلا انگار این بچه حرف هیچکس ب ی ورش نیس و همش اذیت میکنه......الان من چون اوایل دلم براشون میسوخت دنبال مهد و پیش دبستانی بود بردمش همون جایی ک بچه خودمو میبرم....الان اونم از هفته دیگه میخاد پسرشو بیاره مهد و پیش دبستانیشم همون جا ثبت نام کرده......من واقعا نگران بچمم...بچه من مظلومه کلا و زیاد اهل دعوا واینجوری چیزا نیس....پسر اونم ب شدت شیطونه و مدام حرفای زشت و رکیک میزنه و تو پارک خیلی پسرمو اذیت میکنه......چکار کنم بنظرتون🙁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظر من به بچه خودت بگو با چه افرادی دوست باشه با چه افرادی نباشه .حالا از قضا این بچه آشناتون هست ...
پسر من اصلا ازش خوشش نمیاد میگه مامان بی ادبه...ولی اون ول کن نیست...از هر طرف ک پسرم میره میره بهش کرمشو میریزه یا دوچرخشو میزنه یا به پسرم فوش میده حرصیش میکنه...امروز پسرم کلی گریه کرد تو پارک از دستش