2777
2789

خواهر نامزدم خونده و واقعا راضی 

با لایف استایل مناسب سرکار داره فقط ماه رمضان شیفت شب دارن با مدرک لیسانس حق مطب دارن . تا مقطع دکترا اجازه ادامه تحصیل در ایران داده میشه . 

خودمم پرستارم و نسبت به رشته من شغل کم استرس تری 

محل استخدام شدن اش معاونت غذا و دارو ، بیمارستان ، مراکز بهداشت ، سلف دانشگاه ، حتی آموزش دانشگاه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

یه جورایی از کارشناسی ارشد میتونی مطب خودتو بزنی انواع رژیم ها مثل رژیم لاغری یا چاقی یا قندو فشارخون و قد بلندی و خیلی مدلای دیگه بدی رشته بدی نیست . اما خیلی شناختی ازش ندارم فقط کاربرداشو بین مردم گفتم🥴

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خواهر نامزدم خونده و واقعا راضی با لایف استایل مناسب سرکار داره فقط ماه رمضان شیفت شب دارن با مدرک ل ...

حقوقش چقد میشه تقریبا 

بعد خبر دارین با چه ترازی میتونم قبول شم؟

من معدل یازدهمم ۱۵ بود 

و مشاورم میگه زیاد تاثیر نداره

میخوام پرقدرت دوازدهمو بخونم و معدل ۱۸بیارم 

شانسشو دارم با معدل ۱۸ و درصدای ۴۰,۴۵بیارم؟

اجازه ادامه تحصیل یعنی چی مگه کدوم رشته دکترا مداره

بین پیرا ها هوشبری باید در رشته دیگه دکترا گرفته بشه ...

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

یه جورایی از کارشناسی ارشد میتونی مطب خودتو بزنی انواع رژیم ها مثل رژیم لاغری یا چاقی یا قندو فشارخو ...

عزیز از کارشناسی میشه 

رشته ها مامایی ,شنوایی سنجی ، کار درمانی ،گفتار درمانی ، فیزیوتراپی ,بینایی سنجی 

با لیسانس مطب می‌زنند 

حقوقش چقد میشه تقریبا بعد خبر دارین با چه ترازی میتونم قبول شم؟من معدل یازدهمم ۱۵ بود و مشاورم میگه ...

عزیز من خیلی متغیر من نمیتونم نظر بدم شما اگه استخدام آموزش پرورش بشی تحت عنوان مربی بهداشت شاید کمتر از بیست تومن

تغذیه پذیرش کشوری باید به رغبا دیگه نگاه کرد