بازنده۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 834 عنوان قرص پیگمنتا 375 بازدید | 38 پست قرص سفیدی پگمنتا کسی خوردهنتیجه داده؟ 1404/05/02 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بازنده۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 834 نتیجه داره تا زمانی که از قرص استفاده میکنی خوردی شما؟؟
بازنده۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 834 نه داروخونه کار کردم خیلی هم عالییییی مرسی از جواب دادنت فقط یه سوال همه نقاط بدن روسفید میکنه؟ مثلا بکینی. یا فقط صورت
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 9612 ضرر دارهو قدرتش هم پایینه و نمی صرفه در کل ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
جوجه_ماما عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 1110 خیلی هم عالییییی مرسی از جواب دادنت فقط یه سوال همه نقاط بدن روسفید میکنه؟ مثلا بکینی. یا فقط صورت نه ببین قرار نیست سفید برفی کنه قسمت هایی که لک داره یا تیره تره رو روشن میکنه اما مدت اثرش تا زمانیه که قرص مصرف میکنید
بازنده۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 834 زیر نظر متخصص پوست میخوای مصرف کنی؟ ن والا تحقیق کردم. میگن چیز خوبیه ادمو سفید میکنه. البته من بیشتر برا نقاط تیره میخوام استفاده کنم ازش
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 15245 نه ببین قرار نیست سفید برفی کنه قسمت هایی که لک داره یا تیره تره رو روشن میکنه اما مدت اثرش تا زمانی ... ببخشید قرص مگنی ول خوبه برای دردهای،عضلانی؟؟؟ویتامن ب ۱۲و منیزیم به تنهای،خورد جواب ندادنببخش استارتر آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،