2777
2789
عنوان

پرداخت امن دیوار سوال دارم

88 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها ...

میخام گروهمو بفروشم از طریق دیوار (یه اگهی دیدم و نمیدونم‌بهش اعتماد کنم یا نه )... بعد میخام از طریق پرداخت امن دیوار انجامش بدم ..

سوالم اینجاست وقتی طرف مقابل پول و از طریق پرداخت امن واریز کردو منم بهش مشخصاته اکانتو دادمو عضوش کردم  اگر یهو کل ا ه.برد ار  بود و  تایید نکرد که پولو بهم بدن(چون ظاهرا تاییدیه خریدار رو میخاد تا پول و به حسابم واریز کنن) دیوار پولو بهش پس میده ؟ یا قوانین خاصی برای این موضوعات داره ؟

چون اینطوری طرف بدون اینکه پولی داده باشه به اکانت متصل میشه و کاریم از دست من بر نمیاد 

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱

امن یعنی طرف پولو میزنه کامل به حساب دیوار 

شما از دیوار میگیری پولو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

امن یعنی طرف پولو میزنه کامل به حساب دیوار شما از دیوار میگیری پولو

اره همینطوره ... 

ولی ظاهرا در صورتی پولو بهمون میدن که طرف مقابل تایید کنه پولو بهم بدن ...

من میگم نکنه طرف اکانت و بگیره بعد تاییدم نکنه

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همینطوره ... ولی ظاهرا در صورتی پولو بهمون میدن که طرف مقابل تایید کنه پولو بهم بدن ...من میگم ن ...

من یه بار امن خریدم دیگه تایید ازم نخواست نمیدونم والا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نمیدونم والا اخه قوانینشو خوندم زده بود تایید میخاد

نمیدونم والا