2777
2789
عنوان

دشمن بزرگ جاری

329 بازدید | 22 پست

بچه ها جاری های من اینطورین که وقتی ما یک قدم پیشرفت می کنیم تا مرز سکته میرن و حالشون بد میشه اما شوهر من فقط دنبال اینکه به برادراش کمک کنه که به یک جایی برسن اما زناشون همیشه بد شوهر منو میگن 

در حال نابود شدنم راه حل بدید شوهرمم خیلی.....هر چی میگم انگار نه انگار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا شوهر من انقدر ساده کاش ی دعایی بود جدا میکردم برادراش حسود ارث شوهرم بالا کشیدن شوهرم اصلا براش مهم نیست میگه عیب نداره غریبه که نیستن درحالی که ما دوتا بچه داریم اونا روز ب روز پولدار تر نامرد تر شوهرم عاشق اوناس هر روز خدا باهاشون تلفنی حرفی میزنه بشدت وابسته😭😭

شوهرت باید حتما ضربه بخوره تا بشینه سرجاشبزار روی بد اونارو ببینه تحمل‌کن

صد بار دیده ولی میگه بذار آدم خوبه ی داستان ما باشیم به خدا خسته شدم اونا خیلی آماده خور و لاشخورن

بهش بگو پس ترجیح میدی منو‌ناراحت ببینی

جآری بزرگم خیلی ثروتمند ولی به هیچ عنوان یک ریال بع کسی کمک نمی کنه اما شوهر ....من مدام دنبال کمک کردن به این بدرد نخوراست

جآری بزرگم خیلی ثروتمند ولی به هیچ عنوان یک ریال بع کسی کمک نمی کنه اما شوهر ....من مدام دنبال کمک ک ...

شوهر تو دل بزرگی داره

یکم ببخشید اینجور میگم خرش کن ازش تعریف کن و بگو همیشه به فکر خونوادت باش من خیلی دوس دارم‌مارو ترجیح میدی ب بقیع

بزار اینا بره تو‌مخش