2777
2789
عنوان

گشایش بخت بیاین لطفااا

114 بازدید | 17 پست

خانوم ها من ۳۴سالمه بختم بسته شده کلن دعا میگیرم برعکس اتفاق های بد میوفته یا یه خاستگاری داغون میاد...چله میگیرم برعکس میشه خونه اتفاق های بد میوفته بجا خاستگاری اومدن..چکار کنم شرایط مجرد موندن خونه رو ندارم خیلی اذیتم از دست عروسمون‌..مثلن یه ذکر یا لطیف بگم ساده نیت کنم برا ازدواجم بخت پسردختر فامیل باز میشه نمیدونم  بخت من چرا اینجوری چکار کنم آخه میشه دعام کنین اول بخدا بعد ب شماها پناه آوردم راهکاری هم داشتین بگین انجام بدم ثواب داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا نویس ها مامانم گرفته برام ولی خب کلن برعکس کار کرده برام

منم اینطوری هستم اسی متاسفانه .۳۵سالمه و مجردم و بیکارم 

مثل روز برام روشن شده ک برادر بزرگترم و زنش مرتب برام دعا میگیرن بختمو رزقمو بستن 

نحس شدم هیچکارم پیش نمیره هیچ تو هرکاری دستت ببرم خراب میشه و انجام نمیشه  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نذر نمک برای حضرت فاطمه کن عزیزم 

مثلا ۵ بسته نمک بخر بین بقیه پخش کن

بارها و بارها انجام بده و دلسرد نشو . 

صلوات برای حضرت رقیه مثلا بعد از هر نماز ۱۴ تا 

یا هرچند تا خودت میتونی .

نذر صلوات برای شهید پلارک و شهید سجاد زبرجدی.

برای خودت و تمام کسانی که حاجت مشابه خودت دارن دعاکن 

انشالله که بزودی زود بیای بگی با یک آدم خیلی خوب ازدواج کردم 

خیلی ممنون که وقت گزاشتی برام تشکر

خواهش میکنم عزیزم. 

فقط ناامید نشو. زمان بندی خدا با ما فرق داره. از نذر و توسل ناامید نشو. می‌دونم تحمل یکسری شرایط سخته اما دلم روشن هست ازدواج خوبی داری .

دعا نویس ها مامانم گرفته برام ولی خب کلن برعکس کار کرده برام

این دعا نویسا متاسفانه شیادن و موکل دارن و موکلاشونم کافرن. واسه همین بدتر مشکلاتتو زیاد میکنن. اینو چندوقت پیش حاج آقایی که خونمون روضه میخوند گفت. میگفت اصلا سراغ اینجور افراد نرین که بدتر گرفتار میشین. واسه ازدواجم گفت نماز جعفر طیار با یه دعایی اسمش یادم نیس متاسفانه، بخونین ردخور نداره البته با اعتماد و اعتقاد کامل. حالا اگه اسم دعاشم یادم اومد میگم بهت

انداختیم ولی من هرچی چله هم میگیرم کار ساز نیس

منم اینحوری بودم . دعاها را انداختم آب روان رفت . فقط دیگه دعا و نذر و توسل. بعد از یک مدت هم دیگه اول برای آدمهای مشابه حاجت خودم دعا میکردم بعد برای خودم. 

اصلا یجوری حاجت روا شدم که قشنگ معلوم بود خدا برام چیده. برای همین دلم روشنه عزیزم برات.خدا مزد سختی های ادمو میده و خیلی خوب میده 

این دعا نویسا متاسفانه شیادن و موکل دارن و موکلاشونم کافرن. واسه همین بدتر مشکلاتتو زیاد میکنن. اینو ...

اسم دعاش یادت اومد ب منم بگو لطفا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅