2777
2789
خب مثلا یکی میبینی شرایط جوری شده که گناه کرده ولی همون لحظه هم با عذاب وجدان بوده.از گناه نفرت داشت ...

عذاب وجدان از چی داشته اگه  از اینکه داره نافرمانی خدارو میکنه آره همون پشیمونی محسوب میشه 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

ار۷ باید طرفت راضی بشه ولی واسه همون حق الناس هم از خود خدا کمک بخواه بهش بگو خدایا خودت یه راهی جلو ...

من وسواس فکری دارم.وسواسم بیشتر باعث شد یه وقتایی نتونم خوب تصمیم بگیرم و کار اشتباهی انجام بدم.من به خودم خیلی بد کردم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیشتر به خودم بد کردم.خودم باید خودم رو ببخشم؟

بخش بزرگی از حق النفس هم مربوط به خداست چون ما متعلق به خودمون نیستیم ما مال خداییم اینجوری که نگاه کنی میفهمی باید خدا عذر خواهی کنی که مواظب امانتیش نبودی 

بخش بزرگی از حق النفس هم مربوط به خداست چون ما متعلق به خودمون نیستیم ما مال خداییم اینجوری که نگاه ...

میگن خدا از حق خودش میگذره ولی حق الناس نه تا وقتی طرف راضی بشه.پس اگه کسی حق الله گردنشه از خدا معذرت خواهی کنه بخشیده میشه.

میگن خدا از حق خودش میگذره ولی حق الناس نه تا وقتی طرف راضی بشه.پس اگه کسی حق الله گردنشه از خدا معذ ...

معلامه خدا خودش گفته توابین رو دوست داره یعنی کسایی که زیاد توبه میشکنن اما باز برمیگردن سمت خدا 

میدونم.جهنم و بهشت از اعمال خودمون ساخته میشه.ولی خدا بخشندست.وقتی آدم عذاب وجدان بگیره مجازات آخرت ...

پشیمونی توبه هس ولی بعدنیازبه جبران وترک گناه داره خداتلاش مارو ببینه به مارحم میکنه ان شاالله