2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکم اول طبیعیه داداش کمی بیشتره 

بخصوص اگر ماههای آخر پیاده روی نداشته باشی وتغذیه و آرامش ؛خیلی کمک میکنه وگرنه اذیت میشی 

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

آسون که نیست ولی اونجوری هم که ازش بددددد و وحشتناک تعریف میکنن نیست

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

شانس ما خوب بود اون زمانها به ماکمک میرسوندن ولی سردومی به روی مبارکشون نمیاوردن

پس حتما حتما پیاده روی رو توبرنامت داشته باش😒😒😒😒

من طبيعي زايمان كردم به بار هم سزارين طبيعي به مراتب بهتر بود،درد داره اما چيزي نيست كه از عهده كسي خارج باشه ،بعد از تولد ني ني همه دردها يادت مي ره ،بچه ات رو بغل مي كني و راحت شير ميدي نه مثل سزارين مجبور باشي ٢٤ساعت تكون نخوري !

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   

اوج دردش همون ده دفقیقه اخره که بچه میخواد دنیا بیاد. قبلش میگیره و تمام میشه فقط خیلی مهمه بتونی خوب نفس بکشی اونموقع و درست زور بزنی. تو بارداری ورزش و پیاده روی هم داشته باش

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

ادم تا ادم فرق داره....

من خودم خیلی میترسم ...تو نت زیاد خوندم ...خیلی خوندم و دیدم که میگن راحت بوده و اصلا اونقدر بد که میگن نبوده ...خیلیام که میگن افتضاح و عمرااا دیگه طبیعی

دخترم عشق منو بابایی👪

من همیشه به نتیجه خوب واخرش فکر میکردم وخودمو دلداری میدادم به شب که بیشتر نیست زایمان هرچقدرم که درد بکشم وبالخره تموم شد

سردومیهم خیلی راحت تر

به قبل برگردم باز درد طبیعی وترجیح میدم چون یکساعت بعدش راحت بلند شدم راه رفتم بچمو شیر دادم 😊😊😊