2777
2789
عنوان

دخترم گیر داده موهاشو کوتاه کنیم

160 بازدید | 11 پست

سلام دختر من 8سالشه عاشق موی بلنده یعنی هر جا موی بلند میبینه از خود بی خود میشه ،موهای خوشم بلنده تا روی ارنجه دستشه ،قشنگ پر و خوشگله اما دو روز اونقدر تو کارتون ها دیده موهای بچه ها کوتاهه گیر داده موهامو کوتاه کن میترسم موهاشو کوتاه کنم بعدش پشیمون بشه گریه کنه و افسرده بشه چون کلا همه اینجوریه بعد از کوتاهی مو ناراحت میشن 

چیکار کنم ؟میگم خب موهای خودشه به تصمیمش احترام بزارم ،بزارم کوتاه کنه موهاشو بعدم میگم پشیمون شد چی موهای منم بلنده میگم منم باهاش برم کوتاه کنم تا روی سرشونه دوست داره کوتاه کنه ،منم کوتاه کنم ببینه ،پیشنهادتون چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر رابطه با مو سخت میگیرین بابا موعه دیگ بلند میشه تا سال دیگه 

موهای من بچه بودم همش کوتاه بود الانم کوتاه بیشتر بهم میاد بلندم کردم موهامو همه جوره بودم درک نمیکنم یسریا انقدر رو مو حساسن

نکن

چند روز دیگه از سرش میفته.

موی کوتاه خیلی اذیت کنندست.

دوماه دیگه بره مدرسه ، موهای بچه ها رو میبینه.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

خب موهاشو دم اسبی ببنده بعد با کلیپس بده بالا تو چشم نباشهمدل بده به موهاش شاید خوشش اومد دلش نخواس ...

اونقدر موهاشو مدل دار میبینم یکسر میرسم به موهاش اما خب فکر کنم دل زده شده میخواد کوتاهشون کنه