2777
2789
عنوان

چرا یهو ولم کرد🤷🏻‍♀️

202 بازدید | 6 پست

چند سال پیش که باشگاه تیراندازی میرفتم یه پسره بود سه سال ازم بزرگتر بود خیلی سر به زیر بود از این مذهبی های پر و پا قرص،به هیچ دختری نگاه نمیکرد یه بار یکی از دوستام گفت چند دفعه دیدم پسره داره نگات می‌کنه من باور نکردم،تا اینکه خودم دیدم همش زومه رو من کسی که اصلا به دخترا نگاه نمیکرد،گذشت و این هی ادامه پیدا کرد تا جایی که کل باشگاه و مربی هاش فهمیدن رو من کراشه منم ازش بدم نمیومد یه بار اردو بودیم من خیلی ناراحت بودم سر یه داستانی مربی مون فکر کرد سر داستان اونه گفت نگران نباش فلانی روت کراشه من از بچگی میشناسمش مطمئنم،گذشت و ما یه مدت تو اینستا چت کردیم و کلی باهم خوب بودیم در حد دوتا دوست،تموم دخترای باشگاه حسودی شون می‌شد تا اینکه یه روز دیلیت اکانت کرد گفت دیگه اینجا پیام نده،من شماره شو داشتم یه جا دیگه بهش پیام دادم بعد چند وقت کلا عوض شده بود یه طور دیگه جواب مو میداد یه روز دیگه اومد گفت اینجا پیام نده خواهش میکنم فقط پیام نده بعدا برات توضیح میدم

بعد این ماجرا شک کردم که کار مربی مون بوده چون یه بار گفت اگه ادامه پیدا کنه میرم میزنم تو گوشش 

اما بعد گفتم نه بابا این کارو نکرده

بعد اونم شماره شو عوض کرد دیگه هم ازش خبر ندارم

به نظر تون چی شده؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم با یه پسر مذهبی تا امروز تو رابطه بودم

خیلی قضیه جدی بود.که ولم کرد ولی فدا سرم بره گم بشه 

تاپیک آخرمو بخون بی زحمت💔🥲

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.