2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچه از ذهنم بره

175 بازدید | 13 پست

۱۲سال ازدواج کردم مشکل رفتم خیلی چله دعا بخونم برداشتم 

دیگ خسته شدم

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نازایی داشتم با هفتمین ای وی اف مامان شدم ولی سخت ترین کاردنیا بچه داریه مخصوصا برا ما نازاها ک عمری خوردیم و خوابیدیم 😃خدایی سخته خدایی

منم نمیدونستم وگرنه تجدید نظری میکردم 😂

یه روز یه عالمی گفت اینطوری دعا کنید

خدایا مهر هر چیزی که خیر من توش نیست و تو تقدیرم نیست از دلم ببر

البته شما تلاشت رو بکن توکل به خدا کن ولی این دعا رو بکن

و باور کن هر بچه ای خیر توش نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

شل کن بچه دار میشید

خیلی تو فکرشی برای همینه

از استرس و فکر نمیشه

مادر من بیخیال عالم بود😂😂😂

۱۷ سالگی پریود شد

اونم میگفت تا ۲۰ نمیشده بعدا همش لکه فقط

بخدا هر کی جاش بود بچش نمیشد

ماشالا لوله بست بچه نیاره

باز بچه دار شد

مارم که کلا نمیخواست

ناخواسته بودیم😐😂😂😂😂

رمز توی بیخیال بودنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

امیدوارم خدا به قلبت ارامش بده منم بچه ندارم اگ خدا میخاست برام الان پسرم باید 8سالش می بود دومی هم ک اصلا جنسیتش نمیدونم الان 4ماهه میشد  خیلی غم انگیزه ولی چاره ای جز تحمل نیست

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

یه روز یه عالمی گفت اینطوری دعا کنیدخدایا مهر هر چیزی که خیر من توش نیست و تو تقدیرم نیست از دلم ببر ...

خیلی دعا کردم هرروز تلقین میکنم باز دوروز خوبم ۱ هفته بد 

نذر کردم خدا هر چی بچه ب چشمم بد کن فکرشو از سرم ببر نذر کردم چیکار کنم باز میاد انگار مغز من نیس

خیلی دعا کردم هرروز تلقین میکنم باز دوروز خوبم ۱ هفته بد نذر کردم خدا هر چی بچه ب چشمم بد کن فکرشو ا ...

هر روز این دعا رو بکن

منم امروز سر یه چیزی دیگه ای که تو زندگی کم دارم اعصابم خورده پول و مادیات نیستا

خیلی حالم بده و واقعا افسرده ام کرده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خیلی دعا کردم هرروز تلقین میکنم باز دوروز خوبم ۱ هفته بد نذر کردم خدا هر چی بچه ب چشمم بد کن فکرشو ا ...

اگ میتونی چله بقره بردار خدا بزرگه ان شالله بهمون نظر لطف میندازه حتما امیدت از دست نده

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

هر روز این دعا رو بکنمنم امروز سر یه چیزی دیگه ای که تو زندگی کم دارم اعصابم خورده پول و مادیات نیست ...

دیگ انقد دعا کردم ک حالم بهم میخوره 

هرروزم تلقین میکنم حالم بهم میخوره از بچه 

بخاطر هی یاد بچه نیفتم رفت وامدم کردم ۱بار درسال با فامیل 

با دوست همینطور منی ک یکسره قاطیشون بودم

از نگاها از حرفا حالم بهم میخوره از ترحما 

هر روز میگم از بچه و عنق وعوتقش بیزارم باز ابن حالم

دیگ انقد دعا کردم ک حالم بهم میخوره هرروزم تلقین میکنم حالم بهم میخوره از بچه بخاطر هی یاد بچه نیفتم ...

واسه اینکه از ته دل نیست عین من

منم بعضی روزا میگم به جهنم که ندارم بعد الکی سرخوش میشم

ولی خودم میفهمم از ته دل نیست