2789
عنوان

ذهنم فقیره

242 بازدید | 11 پست

اصلا همش میگم خب ادکلن سی تومنی ده تومنی زیاد فرق نداره یا کفش ده تومنی سه تومنی خب چ‌فرقی دارن اصلا هرچی کار میکنم رو‌خودم دو روز خوبم باز یادم میره.وقتی با ذهن ثروتمندم‌خرید کنم عذاب وجدان دارم. بعدش راه حل لطفا

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهم مثل توییم مشکل من جیبمه که انقد ندارم که ۱۰تومن ازم کم بشه عین خیالم نباشه

حالا جیب پر هم باشه دلم نمیره ب خرید این بده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تو دنیایی که آدم از فردای خودش خبر نداره شاهانه زندگی کن

ی جوری ام دخترمم بام خرید نمیاد میگه مامان نمیخره  با باباش میره ولی خب میگم چرا کفش اورجینال بخرم بیست تومن یا مکمل خارجی سه تومن  با شوهرمم ب مشکل خوردم

نمیدونم من هنوز جیبم انقد پر نشده که ببینم دلم میره یا نه😂😂

ان شالله پر پر بشه دلت نلزره

ی جوری ام دخترمم بام خرید نمیاد میگه مامان نمیخره با باباش میره ولی خب میگم چرا کفش اورجینال بخرم ب ...

خب این عادتت شده  ترکش کن

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

یبار انجامش بدی درست میشه

نخوندیا گفتم میخرم هم‌عذاب وجدان میگیرم الان من ضذافاتاب میخرم دوپونصد برا یه ماه بعد همش میگم خب یه تومنی هم چیز خوبیه چرا الکی گرون میخرم

نخوندیا گفتم میخرم هم‌عذاب وجدان میگیرم الان من ضذافاتاب میخرم دوپونصد برا یه ماه بعد همش میگم خب یه ...

از هرچیزی سعی کن بهترینش داشته باشی  اینا افکار بعد خریده

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه