2777
2789

عصری بیرون بودم حس کردم یکی افتاده دنبالم

مرده پررو پرو اومد شونه به شونه کنارم راه میرف اول گف میشه یکم باهم قدم بزنیم

اصن نگاهش نکردم قدمامو تند تر کردم گفتم نه

دوباره گف خب میشه بریم همین اطرف یه قهوه بخوریم؟😑

ایندفه نگاش کردم ۳۰ و خورده ای اینا بهش میخورد سیبیلو بود موهاشم از پشت بسته بود

گفتم نه مرسی بعد از عرض خیابون رد شدم رفتم اون دست باز دیدم اومد دنبالم 

دیگ اخم کردم گفتم آقا لطفا برو مزاحم نشو منو با یه آقا تو خیابون کسی ببینه بد میشه واسم

گف چرا بد شه وقتی چند وقت بعد قراره بیان تو عروسیمون شرکت کنن😐 اینو گف واقعا خندم گرف😂💔

فهمید دارم مسخرش میکنم  گف من همین اطراف کار میکنم چندباری دیدمت خوشم اومده ازت گفتم بزا امروز شانسمو امتحان کنم

خالا من تند تند داشتم میرفتم اصن نمیگفتم تو با کی هسی

رسیدم نزدیک ایسگاه اتوبوس اومد جلوم گرف گف الان خواستگاریمو قبول میکنی؟ حالا ایسگاهم شلوغ همه داشتن چپ چپ نگامون میکردن🤦‍♀️

من خر از دهنم در رف گفتم آقا برو کنار دیرمه باید برم خونه

دیدم اینم اومد تو ایسگاه وایساد گف خوبه خونتونم یاد میگیرم پس😐

محل سگ ندادمش خودمو با گوشی مشغول کردم

این دوباره اومد جلو شروع کرد ب شعر گفتن اعصابم خورد شد گفتم اقا واقعا دیگ داری مزاحم میشی برو دیگ

دوباره گفت خواستکاریمو قبول میکنی😐 گفتم حالا بر فرض قبول کردم بعدش چی

گف بیا شمارمو بزن هروخ خودت دوس داشتی خبرم کن 

دیدم ول نمیکنه گوشیم دادم شمارش زد و رف

الان نگا کردم دیدم همون موقع به خودش تک زده ک شمارم بیفته واسش🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احمق عوضی 🤣🤣🤣😒😒

همچین چیزی برا منم پیش اومد از شانس بدم مادر وهر ابجیمم بود. اونم چی کلهه صبح ساعت ۸🥴🥴😵‍💫مجبور شدم از الکی بهش بگم دوست فلان داداشم بود 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خوب بدیش چیه اشنا بشو وقتی اینقدر اصرار داره شتید خواستیش ، الان با این اوضاع کدوم پسر جرات ازدواج‌داره ؟؟ این که اینقدر جرات و جسارت داره ارزش وقت گذاشتن داره