mahsaei مدیر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 961 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 88 پست امروز که موعدمه صبحی بی بی زدم , چون عکس بی بی چکم و گذاشتم تو تایپک دوستان منو دعوا کردن که نذارم دیگه :( بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات.. 1396/12/15 | 08:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaei مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 961 به نظرمنم بارداری گلم خودمم همین حس و دارم با این علائمی که فقط اینماه دارم بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..
لِراااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 3470 من به اصرار همسرم یک هفته قبل پریودم رفتم آزمایش که منفی نشون داد دو روز پیش بی بی زدم هاله ا ... دو روز پیش که بی بی زدی چندمه تاخیرت بود مهساجان؟
لِراااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 3470 مارک بی بی چکت چیه مهسا خانمی ؟راسته که مدیکور خطا داره ؟
mahsaei مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 961 دو روز پیش که بی بی زدی چندمه تاخیرت بود مهساجان؟ اصلا تاخیر ندارم هنوزتازه امروز باید پریود شمدو روز قبل پریودم بی بی چکم مثبت شده بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..
لِراااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 3470 خودمم همین حس و دارم با این علائمی که فقط اینماه دارم علایمت دقیقا چیه گلم
mahsaei مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 961 مارک بی بی چکت چیه مهسا خانمی ؟راسته که مدیکور خطا داره ؟ من هم مدیکو استفاده کردم هم یه مارک دیگه که اسمش و یادم رفتههمه بی بی چکا خطا دارن بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..
لِراااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 3470 اصلا تاخیر ندارم هنوز تازه امروز باید پریود شم دو روز قبل پریودم بی بی چکم مثبت شده مارکش چی بود بی بی چکت ؟منم یکبار مدیکور گذاشتم مثبت شد قبل از پری اما دو تا مارک دیگه گرفتم منفی نشون داد
لِراااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 3470 عجیبه که من ۷ روز از موعد میگذره و پری نیومده علایم پری رو دارم ولی خبری نیست !روز اول موعد پری هم لک بینی داشتم ولی فقط همون روز بود !ممکنه کیست باشه؟گرچه ۶ ماهه متفورمین میخورم
mahsaei مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 961 علایمت دقیقا چیه گلم از دوهفته پیش سینم خیلی درد میکنه یک چیزه دیگه که نظرم و جلب کرد و تا حالا نداشتم نزدیک پریودم , ترشح سفید و شفاف بود که الان دارم و تیر کشیدن تخمدان بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..
mahsaei مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 961 عجیبه که من ۷ روز از موعد میگذره و پری نیومده علایم پری رو دارم ولی خبری نیست !روز اول موعد پری هم ل ... چرا نمیری آزمایش بدی؟ بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..
لِراااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 3470 از دوهفته پیش سینم خیلی درد میکنه یک چیزه دیگه که نظرم و جلب کرد و تا حالا نداشتم نزدیک پریودم , ترش ... علایم بارداریه عزیرم ! مبارکهههههههههه ایشالا خدا خواسته ی دلتو برآورده کنه
mahsaei مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 961 مارکش چی بود بی بی چکت ؟منم یکبار مدیکور گذاشتم مثبت شد قبل از پری اما دو تا مارک دیگه گرفتم منفی نش ... الان مدیکور زدن صبح بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..
لِراااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 3470 چرا نمیری آزمایش بدی؟ سه روز قبل پری دادم منفی بود دیگه دل و جرات ندارم خ ناراحت میشم اگه بگه منفیه
mahsaei مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 961 علایم بارداریه عزیرم ! مبارکهههههههههه ایشالا خدا خواسته ی دلتو برآورده کنه الهی همه خانومایی که منتظرن نی نی دار شن به زودی بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..
لِراااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 3470 من بیشتر پهلوهام و کمرم درد گرفته با سینه هام درد گرفته .داخل شکمم احساس کمی سنگینی و خلا دارم