2777
2789
عنوان

بیاین حرف بزنیم کمک

71 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ب راهنمایی و کمک خیلی احتیاجم

من کل طلاهامو فروختم ماشین خریدیم رفتم گواهینامه هم گرفتم 

خونمون از شهر دوره ک خودم برم راحت بیام 

اما الان شوهرم ماشین رو نمیده هی میگ باید یاد بگیری 

دست فرمونمم خوبه دوتا مربی هم گرفتم ک هردو گفتن مشکلی نداری 

اصلا هم نمیترسم 

خیلی بازی روانی بدی رو بامن راه انداخته اصلا حوصله زندگی کردن رو ندارم 

جاده ای ک ب شهر میرسه رو میده ب من نزدیک شهر میگیره ازم نمیدونم چیکار کنم واقعا خسته شدم دیگ انقد جنگیدم 

ماشین هم ب نام خودمه 

طی یادگیری ی تصادف جزیی پیش اومد ک مقصر من نبودم ولی همش میگ اون نیست ولی عقده ای بازی در میار بخدا نمیدونم چیکار کنم 

خیلی وقتا اصلا قول میده و میپیچونه 

شدم مسخره همه بخاطر ی ماشین کسایی رو میشناسم ک گواهینامه رو گرفتن نشستن پیشت ماشین هی ب من میگ صبر نداری اخه چجوری دیگ صبر کنم خیلی وقته گواهینامه رو گرفتم واقعا سر ی ماشین زندگیم پاشیده 

چن باری قهر اومدم همه حرف زدن باهاش همون لحظه خوب ولی بعدا دوباره میزن زیرش جلو بقیه مظلوم نمایی میکن 

هی میگ خودش نمیشین ولی واقعا برعکسم😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن بخاطر حرف ایشون رفتم جای دیگ زندگی میکنم قرار بود تو شهر خونه بگیره زد زیرش گفتم حداقل طلا بفروشم ماشین بخرم راحت برم بیام ولی هیچی حتی نمیتونم سرکار برم موندم تو خونه الانم اینجوری

خودتو بزن به بیخیالی تا جایی که خودش کوتاه بیاد هرچی سعی کنی قانعش کنی بدتر میشه

نمیش واقعا حالم بده با چ ذوقی ماشین رو گرفتم دوستامو میبینم بدون گواهینامه میشینن دلم میسوزه 

بعد خیلی خودمو زدم ب بیخیالی ولی انگار خوشحال تر میش

نمیش واقعا حالم بده با چ ذوقی ماشین رو گرفتم دوستامو میبینم بدون گواهینامه میشینن دلم میسوزه بعد خیل ...

من خودمم گاهی حس شما رو دارم دقیقا میدونم چی میگی ولی فکر کن اصلا ماشینی نیس و اینکه هیچ دوتا زندگی مشترکی مث هم نیست

من خودمم گاهی حس شما رو دارم دقیقا میدونم چی میگی ولی فکر کن اصلا ماشینی نیس و اینکه هیچ دوتا زندگی ...

خب همیش میگم چرا شیرم کرد ک گواهینامه بگیرم الان اینجوری بشه

من همش باید کوتاه بیام گاهی میگم چجوری دلش میاد سوار ماشین من بشه و اینجوری کنه 

ینی من عاشق طلاهام بودم عاشق زندگیم بودم ولی الان اصلا دلم نمیخاد برم تو اون زندگی ماشینو میبینم یا یکیو میبینم سوار میشه داغون میشم حسرت شده برام