2777
2789
عنوان

بچه ی 6تا10 سال

132 بازدید | 14 پست

من واقعا موندم بدون گوشی تلویزیون چجوری بچه هامو تو خونه مشغول کنم

شما چیکار میکنید

خودشون بازی میکنن یا بشما چسبیدن

با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم

چسبیدن معمولا مال تک هاست . ولی هرکاری میکنی براش گوشی نخر 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بازی های سرگرم کننده بخر 

مثل منچ و این‌چیزا که رقابتی هست قدیما بازی میکردیم

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازی های سرگرم کننده بخر مثل منچ و این‌چیزا که رقابتی هست قدیما بازی میکردیم

همش توقع دارن من باشون بازی کنم

همبازی همسن کلن نه دوست نه همسایه نه فامیل ندارن😞

با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم

اگه تنها نباشه کلی بازی میتونن بکنن بچه های خودم فوتبال دستی منچ فرفره های انفجاری ماشین بازی فوتبال تو پارک جلو خونه مون کارتون دیدن هفته ای دوبار هم کلاس زبان میرن

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
بچه های من چسبوندن به خودم 😭

براشون دفتر نقاشی و ماژیک بگیر بگو هر کی نقاشیش قشنگتر شد یا اصلا بعدازظهر که هوا خنکتر میشه عصرونه ببر پارک بازی کنن هم انرژیشون تخلیه بشه  هم حال و هوات عوض میشه اگه دخترن براشون یه چادر بازی بگیر خاله بازی کنن

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
کلی اسباب بازی دارن بازی نمیکنن

عجب😅چاره ای نیس باهاشون بازی کن تا از سرشون بیفته