2777
2789
عنوان

خیانته یا چی

360 بازدید | 42 پست

حالم خیلی بده 

زمان کنکورم یکی از معلمای دبیرستانم شد مشاورم و کلی بهم کمک میکرد بعدم برام انتخاب رشتع کرد و درکل کنارم بود تا رفتم دانشگاه   الان ۴سال گذشته و تقریبا هر۳ ۴ماه یکبار حالمو میپرسه 

دیروز بهش پ دادم و ی سوال ازش پزسیدم  بعدش گوشیم دست شوهرم بود وج داد  اما یهو دیدم شوهرم صدام زد گفت این کیه دیدم پ داده من ۳روزه اومدم شهرتون😭ماشینمم فروختم ماشین جدید خریدم     

درحالی ک من فقط ی سوال راجب بیمم ازش پرسیده بودم 

و شوهرم هرچی توضیح دادم بهش حرفام قبول نکرد 

انقدحالش بدشد ک سرکارنرفت  خودشو حبس کرد تو اتاق و بزور قرص خابید....

دیشب جداازمن خابید و امروزم بی خدافظی از خونه رفت بیرون 

اصلا نمیدونم چجور بهش ثابت کنم چیزی نبوده  

همه پیامارم دیده ولی خب.... 

چرا ارتباطتو با ی پسر غریبه ادامه دادی اونم وقتی متاهلی؟ 

نمیشد سوالتو از کسی دیگ بپرسی؟

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چطوری بعضیا توقع دارن بعد ازدواج دیگه همسرش با هییییچ جنس مخالفی به هیچ مضمون و قصدی صحبت نکنه 

نه شما کار اشتباهی نکردی، بذار وقتی آروم تر شد منطقی براش توضیح بده و توجیهش کن که رفتار و واکنش اون اشتباه بوده 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

چرا ارتباطتو با ی پسر غریبه ادامه دادی اونم وقتی متاهلی؟ نمیشد سوالتو از کسی دیگ بپرسی؟

گفتم که چیزی نبود 

بعد خیلی وقت ی پیام دادم که ازش سوال بپرسم ولی اینجور جواب داد بدون اینک حتی من بپرسم 💔شاید بخاطر صمیمیت چند سال پیشه وگرنه من بعد ازدواجم اصلا با ایشون حرفم نزدم 

خیانته یا چییعنی چیاز خودت مطمئن نیستی؟😐تقصیر مشاوره هست

چرا مطمئنم   گوشیمم بهش دادم از دیروز تاحالا ک هرکار خاست بکنه بهش ثابت بشه ولی میگم از نظر اون خیانته انگار ...

باید از قبل به این مشاور می گفتی متاهل شدی یا کلا به نظرم باید قطع ارتباط می کردی باش الان بیا و برا ...

اصلا نمیدونم چیکارکنم 

من جونم برا شوهرم درمیره   دیشب یهویی رفتم تو اتاق دیدم گریه میکرد چراغ خاموش کرد من نبینم    دارم دیوونه میشم   نکنه زندگیم ....

چرا مطمئنم گوشیمم بهش دادم از دیروز تاحالا ک هرکار خاست بکنه بهش ثابت بشه ولی میگم از نظر اون خیان ...

گریه و زاری راه نندازی

خیلی خونسرد باش

بگو یک سوالی پرسیدم یک جواب نامربوط داده اصلا هر چی میخوای جوابشو بده

بگو به من مربوط نیست.

بگو لزومی هم نداره توضیح بدم خیلی واضح هست

اللهُ یکفی... 
نمیدونم چطوری بعضیا توقع دارن بعد ازدواج دیگه همسرش با هییییچ جنس مخالفی به هیچ مضمون و قصدی صحبت نک ...

💔🥲من از پیام منظور نداشتم واقعا 

خداکنه دیدش بهم عوض نشه  

تقصیر مشاوره بوده که صمیمی شده .. اصلا معنی نداره بهت خبر بده این چیزا رو اونم بعد چند سال!

ولی شمام باید از قبل همسرت رو در جریان میذاشتی که میخوای به این شخص پیام بدی

لطفا این مساور رو بلاک کن و باهاش حرف نزن..شیشه خورده داره و همسرت اینو حس کرده و از این ناراحته بیشتر.