2777
2789
عنوان

کوکو سبزی

208 بازدید | 31 پست

دخترا سبزی رو تو گوگل نوشته بود سرخ کنین من الان موندم وسط 

تو بعضی تاپیکای گذشته فقط یکی دونفر اشاره کرده بودن ب سرخ کردن سبزی کوکو سبزی 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزی کوکو رو نباید سرخ کنی که😐

من اولین بارمه میخوام درست کنم دستوری ک تو گوگل بود نوشته بود سبزی سرخ کنین یکم😐🤣برا همین گفتم نی نی سایت بپرسم ببینم بقیه چی میگن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
مگه قرمه سبزیه ، سبزی تازش خوبه ،ی دفعه سرخ کردم تلخ و بدمزه شد ریختم دور

جدی خوب شد گفتی بهم 😢😢😢

من اولین بارمه میخوام درست کنم دستوری ک تو گوگل بود نوشته بود سبزی سرخ کنین یکم😐🤣برا همین گفتم نی ...

نه نباید سرخ کنی😂

سبزی رو بهش تخم مرغ آرد و نمک و فلفل میزنی 

بعد سرخ میکنی 

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

موقع تخم مرغ میزنم من سرخ میکنم یا یک تیکه پهن وبعد برمیگردونم کامل

یا بعد که روشو گرفت چند تکه و هرکدوم برمیگردونم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

هیچ وقت کوکو سبزیجات خوب درنمیاد

اولین بارمه مرسی از انگیزه🤣😐

من یه بار سرخ کردم

یک کیلو سبزی شد صدگرم🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من سرخ نمیکنمتخم مرغ میزنم از لختگی در بیاد با ادویه ها و نمک میریزم رو سبزی مواد که منسجم شد میریزم ...

مرسییی عشقم

نه نباید سرخ کنی😂سبزی رو بهش تخم مرغ آرد و نمک و فلفل میزنی بعد سرخ میکنی

مرسیبیی جونم 

بعضیا گفته بودن پیاز رنده شده و سیر هم میزنن باز بعضیا نوشته بودن ی سیب زمینی رنده شده هم اضافه میکنن😢🫤