2777
2789
عنوان

رمان خوب

112 بازدید | 26 پست

آبکی نباشه ، طنز الکی هم نداشته باشه

قشنگ باشه ارزش خوندن داشته باشه لطفا معرفی کنین

من آدمی خودخواه، بی‌حوصله و البته کمی متزلزل هستم. اشتباه می‌کنم، از کنترل خارج می‌شوم و گاهی کنترل کردنم سخت می‌شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی‌شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید .

لایک کنید 

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو در نهایت میمیرند

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

هر دو در نهایت میمیرند

خلاصشو لطف میکنی بگی

من آدمی خودخواه، بی‌حوصله و البته کمی متزلزل هستم. اشتباه می‌کنم، از کنترل خارج می‌شوم و گاهی کنترل کردنم سخت می‌شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی‌شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید .

دختری که ماه را نوشیددختر مهتابجنگجوی خورشیدافسانه های امپراطوری افلاکسم هستم بفرماییداینا رو خودم خ ...

جدی خوبن 

پی‌دی‌اف‌یاکتابه؟

آمال

خلاصشو میگی لطفا

خلاصشو لطف میکنی بگی

در مورد دو نوجوان ک آخرین روز زندگیشون هست و دارن ساعات آخر رو میگذرونن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دختری که ماه را نوشیددختر مهتابجنگجوی خورشیدافسانه های امپراطوری افلاکسم هستم بفرماییداینا رو خودم خ ...

سم هستم بفرمایید چطوریه؟؟؟

اسطوره بامداد خمار از معروفترین و بهترین رمان های ایرانی هستن.

نویسندشون؟

خلاصشو لطف میکنی بگیی

من کتابشو خوندم شاید پی دی اف هم داشته باشه نمیدونمخودم عاشق کتاب اولی هستم

ممنون