2777
2789
عنوان

لطفا بگید حق با کیه

112 بازدید | 13 پست

خانوما لطفا مشکل منو بخونید و نظر بدید که حق با کیه

ماه پیش مادر مادرشوهرم فوت شد و خب خیلی غیرمتتظره بود و هممون خیلی ناراحت بودیم و من واقعا توی مراسماتش بدون توقع از کسی همه جوره از خودم مایه گذاشتم و از کسی توقع تشکر هم نداشتم حتی… الان حدودا یک ماه میگذره مجلس هایی میگیرند اقوام درجه یک برای شادی روح ایشون که قرانی خونده بشه برسه به دست بنده خدا…. من چون عروسم اعتقاد دارم باید همیشه مرتب باشم برای همون برای هر مراسم رفتم یک دست لباس گرفتم ما هر هفته مراسم داشتیم. این سری اخر لباسی پوشیدم که خیلی خاص بود و به چشم همه اومد یک شومیز مشکی با دامن بلند مشکی با کفش پاشنه پنج سانتی پوشیدم اینم بگم مهمونی زنونه بود کاملا… بعد مراسم مادرشوهرم به من زنگ زد که نباید پاشنه دار میپوشیدی و فلان منم گفتن لباسم ایجاب میکرد که بپوشم بعدش از لباسم ایراد گرفت و گفت باید از رفتار ادم تعریف کنند نه از لباساش … در صورتی که من واقعا با همه با ادب رفتار میکنم و اینم بگم سبک لباسام خیلی باز و لختی نبود و از من باز تر هم پوشیده بودند با کفش پاشنه بلند … اینم بگم مادرشوهرم از چند روز قبلش هی میگفت لباس نخرید لباس زیاد دارید و فلان …. به نظرتون حق با کیه این وسط ؟ منم کم سن و سال نیستم دوست ندارم کسی بهم بگه چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست ندارین تکراری بپوشین؟! تو مراسم عزا؟! سالن مُده؟! مام خوب نمی‌دونیم کسی بخواد برا مراسم عزا زیاد بخودش برسه و مد عوض کنه. آدم احساس می‌کنه بیشتر برا پز و فخرفروشی اومدین تا احترام به صاحب عزا. 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
ایشون مادرش فوت شده از اینکه میبینه بفکره خرید لباس و خودنمایی توی مراسم ختم مادرشی ناراحت شده

بله  دقیقا 

و جلو مردم جالب نیست واقعا

عروسی و شادی نبوده که نمیخوام تکراری بپوشم

مجلس عزا ست 

بله دقیقا و جلو مردم جالب نیست واقعاعروسی و شادی نبوده که نمیخوام تکراری بپوشممجلس عزا ست

کاش ادما قبل هرکاری خودشونو بزارن جای طرف و ببینن خودشون بودن چه انتظاری داشتن آیا خوششون میومد بعد دلخور بشن...