2777
2789
عنوان

تحقیق ازدواج

195 بازدید | 32 پست

من با پسری ۳ ساله دوستم

خیلی جاها پشتم بوده خیلی جاها کمکم کرده

همیشه قریون صدقم رفته کمتر گل بهم نگفته هیچ وقت بهم بی احترامی نکرده

همیشه صبور بوده با اینکه من عجولو عصبیم

سیگار میکشید بخاطر من سیگارشو ترک کرده

پدرم و اون توی یه شهر خیلی کوچیک زندگی میکنن که ادماش دروغ زیاد میگن و پشت سر ادم خیلی حرف میزنن و چیزاییم میچسبونن

پدرم رفته تحقیق بعضیا خوب گفتن

بعضیا گفتن کارنامه ی خوبی نداره و گفتن ما باشیم بهش دختر نمیدیم

الان خانوادم کامل مخالفن و راضی نمیشن

نمیدونم چیکار کنم خودمم دودل شدم با اینکه۳ سال ازش هیچ بدی ندیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که گفتن ما باشیم نمیدیم بهش نزدیک بودن؟ والا منم دودل شدم همه تو دوستی خودشونو خوب نشون میدن.. ببین اگه واقعا خوب نیس قیدشو بزن

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

الان دیگه مثل قدیم نیست که آدمها توی تحقیق راست بگن نمی‌دونم دلیلش چیه . ولی بارها و بارها دیدم آدمی که همسایه صمیمیش زیرآب دختر یا پسرشو توی تحقیقات ازدواج زده بود. 

برای همین من بشخصه روی تحقیق دیگه نمیتونم خیلی اطمینان کنم‌ . موردی بود برای یکی از آشناها که پسره جدا شده بود مهریه هم نمی‌داد ، بعد همسایه صمیمی شون به بابای دختره گفته بود نه این داره هر ماه ی سکه میده !! یا دوست صمیمی خودم، خواستگار آمد براش ، توی تحقیق نگفتن که این قبلا عقد کرده، ازدواج کرد بعدش همون همسایه ها که دروغ گفته بودن، آمدن زیرآب شوهرش را زدن که چرا زن این شدی این قبلا زن داشته و بلوایی شد کلا. ازین موارد زیاد بوده 

برای همینم بنظرم تحقیق کردن الان با گذشته، خیلی فرق داره ، زیاد نمیشه روی اون حساب کرد آدم ها یکسری بلانسبت همه، بی ایمان شدن ،یا از طرف خوششون نمیاد یا مثلاً دوست داشتن دختر خودشون رو بگیره و دلایلی ازین قبیل اینقدر زیاد هست که من بشخصه روی تحقیق خیلی نمیتونم مثل قبلنا حساب کنم.  البته این نظر شخصی من هست