2777
2789
عنوان

پریود نشدم چیکار کنم

317 بازدید | 48 پست

سلام خانم ها 

من ۲۶ تیر باید پریود میشدم چون اکثرا پریودهام منظمه ، اینبار پریود نشدم اما علائمشو داشتم به علاوه‌ی کمردرد عجیب و درد تخمدان ها. باردار هم نیستم بیبی چک زدم منفی بود. تجربه‌ی مشابهی داشتین ؟ چیکار کردین ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید میترسم یائسگی زودرس باشه چون چند سری هست که میزان خون پریودمم کم شده. اقدام هستیم و بچه ندارم ، تخمدان پلی کیستیک هم دارم. خیلی نگرانم و اعصابم بهم ریخته اس😭

میتونه عفونت یا استرس هم باشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اینی که میگم درسته یا نه ولی از قدیمی ها شنیدم کسی که پریود نمیشده حنا میخورده بعد میشده هیچ ...

نه اسی هیچی نخور صبر کن،چون اقپچدامی معلوم نیست یهو باردار باشی،اسی درخواستمو قبول کن

نمیدونم اینی که میگم درسته یا نه ولی از قدیمی ها شنیدم کسی که پریود نمیشده حنا میخورده بعد میشده هیچ ...

بخدا حاضرم حنا هم بخورم ولی از این وضع نجات پیدا کنم 😭

عفونت باز باید بیرون بیاد یا بوی بد بده. من ندارم !

شاید اولشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مگه اول داره ؟

عفونتم اول و اخر داره یه دفعه که شورت عفونت نمیشه