2777
2789
عنوان

توروخدا بگید با جاریم چکار کنم

122 بازدید | 13 پست

تو یه ساختمونیم واحد روبروی هم 

خودش هرجا میخاد میره و میاد من اصلا نمیرم سر راهش ولی اون تا من میام برم خونه مامانم میدوعه جلوی راهم دیگه خسته شدم هی کنترلم میکنه کجا میری خونه مامانت کجا .دیگه دارم دیوونه میشم از صبح که بیدار میشیم همینجور هی زنگ زنگ وقتی برمیدارم یا میخاد خوردم کنه یا پز بده یا اعصابمو بریزه بهم یا غیبت کنه 

هی همینجور تو اینستا کلیپ کلیپ وقتی هم جواب ندم اس ام اس میده دیگ کلافه شدم بخداانگار که یه ادمه پارانوییدی داره کنترلم میکنه و فقطم میخاد اعصابمو بهم بریزه .الان یه چندروز دیگه میخام برم کلاس نمیخام بفهمه ولی اخرش میدونم با کارآگاه بازیاش میفهمه .توروخدا بگید چکار کنم ؟نگید ازونجا برو فعلا موقعیتشو نداریم بریم ‌.

فقط بگیذ من چ غلطی کنم خسته شدم احساس احمق بودن میکنم 

یکبار برای همیشه برین بهش بگو ب تو ربطی نداره ،کاری ک باید همون اول کاری میکردی

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر بار پرسید کجا ازش بپرس چطور کارم داری اینقدر هر سوالشو با سوال جواب بده که گیر کنه توش. جواب نده به سوالات بگو کار دارم چطور چی شده؟ پیام فرستاد کلیپ و اینا بگو منظورت چیه متوجه نشدم اینقدر برو رو اعصابش که بیخیالت بشه

خودت باید بخوای

همسایه ی فضول ما هم اینجوری بود

خونه رو چند خریدی؟🙄

چی خریدی

چجوری میخوای خونه تو بزرگ کنی؟ حقوقت چقدره؟

اولا میگفتم بعد دیدم این داره فقط فضولی میکنه و خودش نم پس نمیده بعد اون دیگه هر چی می پرسید میگفتم نمیدونم ناراحت شد اما به دررررررک

تا اینکه امسال اومدیم یه جای دیگه

بخوا انقدر همسایه های خوب و با کلاس و بافرهنگ داریم اما چشام ترسیده ارتباط نمیگیرم

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

تا اومد گفت کجا بگو یه جایی کار دارم اگتا اومد ادامه بده بگو با اجازه و سریع برو

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘