2777
2789
عنوان

شغلتون چیه و درآمدتون چقدره

179 بازدید | 17 پست

چجوری پس انداز میکنید و چقدر از حقوق رو به پس انداز اختصاص میدین

چقدرشو به خرید و تفریح واسه خودتون

نه خانواده فقط خودتون

من تازگیا دلم نمیاد خرج کنم همش میگم پس انداز کنم

ولی فایده نداره

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا منم کار میکردم اما الان دیگ نه ... هرماه سعی میکنم ی مبلغی پس انداز کنم هرچند خیلی کم

نقدی پس انداز میکنی؟ اخه اینجوری هی ارزش پول‌کم میشه

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید
حسابدار-17 میگیرم تقریبا 4 تومن خرج خودم میشه باقی میره برای قسطی که زمین خریدم و پس انداز کردم

خیلی خوبه زمین

ولی‌خب من اونقدری ندارم که بشه باهاش ملک بگیرم حتی خارج از شهر

وام هم فعلا نمیتونم بگیرم 

خیلی خوبه زمینولی‌خب من اونقدری ندارم که بشه باهاش ملک بگیرم حتی خارج از شهروام هم فعلا نمیتونم بگیر ...

من از رسالت میگرفتم البته کم کم جمع کردم طلا میخریدم با وام توی سه چهار سال که شد یک مبلغ مناسبی 

من از رسالت میگرفتم البته کم کم جمع کردم طلا میخریدم با وام توی سه چهار سال که شد یک مبلغ مناسبی

تو رسالت چند ماه باید بمونه؟ اتفاقا داشتم به این فکر میکردم چند ماه حقوقمو بریزم تو رسالت ک ازش وام بگیرم

سودش هم میگی‌چند درصده؟

تو رسالت چند ماه باید بمونه؟ اتفاقا داشتم به این فکر میکردم چند ماه حقوقمو بریزم تو رسالت ک ازش وام ...

سود که نداره فقط باید حق عضویت بدی که کمتر از یک تومنه

4ماه هم پول بمونه همنقدر بهت وام میده تنها بدی که داره اینه که اقساطش کوتاه مدته

سود که نداره فقط باید حق عضویت بدی که کمتر از یک تومنه4ماه هم پول بمونه همنقدر بهت وام میده تنها بدی ...

یعنی هر مبلغی بذاریم بعد از 4ماه همونقد بهمون وام میده؟

اقساطش چند ماهس عزیزم؟

2790
2778
2791
2779
2792