2777
2789
عنوان

اضافه وزنم😭

219 بازدید | 23 پست

۱۵ سالمه

قدم ۱۵۷ هست و وزنم ۶۹

اعتماد به نفسم کلی اومده پایین

عاشق باشگاه رفتنم ولی شرایط مالی اجازه نمیده

رژیمم فکر نکنم بتونم برم دکتر واسش

چی کار کنم😭😭؟

شهریورم عروسی دعوتم

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رژیم بگیر تو اینستا کلی توضیحات و ایده برای غذا و میان وعده هست.پیاده روی کن.تو‌خونه طناب بزن 

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

من160

73

ول کن بابا خیلیم خوبی کم بخوریم درست میشه 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

عزیزم شما باید سراپا انگیزه باشی تو این سن 

تو خونه ورزش کن

پیاده روی 

سالم خوری 

۳۵ سالمه وزنمم نرماله خیلی وقته تو مخمه که برم بدنسازی سیکس پک بسازم یعنی مونده به دلم ولی با دو تا سزارین و این پوست افتاده بعیده ممکن باشه 

بابا تو سن طلایی هستین بهترین خودتون باشین حیفه به خدا رو خودتون تمرکز کنین 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

منم ۶۷ کجاهات بیشتر چاقه

اصلا از بیرون مشخص نیست کمرم باریکه و یکم پایین شکمم چربی دارم و رونام پره،یکمم بازوم

ظاهرم اوکیه ولی می‌خوام عدد وزنم بیاد پایین

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

تا شهریور نمیشه وزن کم کنی

کم کردن وزن باید هفته ای نیم کیلو باشه تا یه کیلو

اگه یهویی چیزی نخوری کم کنی بد میشه برات ترک ور میداری ... یه اراده نیاز داری .... تو خونه ورزش کن طناب بزن ورزش های هوازی انجام بده... ورزش های متفاوت انجام نده فقط دو سه تا ورزشو به مدت طولانی انجام بده

عزیزم شما باید سراپا انگیزه باشی تو این سن تو خونه ورزش کنپیاده روی سالم خوری ۳۵ سالمه وزنمم نرماله ...

اگه تو خونه ورزش کنم مامانم بهم تیکه میندازه

پیاده روی هم اجازشو ندارم

خودت رژیم بگیر تو اینستا کلی توضیحات و ایده برای غذا و میان وعده هست.پیاده روی کن.تو‌خونه طناب بزن

اینستا ندارم

کم بخور..هر روز پیاده روی هم برو

اجازشو ندارم

2827
2791
2779
2792