2777
2789
عنوان

کمک میخوام همگی میتونین بیاین🙏🏻

256 بازدید | 13 پست

کنکوری 406 ام

الان باید شروع کنم دهممو جمع کنم یازدهمو بخونم

ولی ذهنم درگیره بدجوریم درگیره

خیلی پیچیده س هرچی بهش فکرمیکنم به جواب نمیرسم

نمیتونم اینجا بگم موضوعو ولی چیکارکنم واقعا بی اهمیت بشه برام که اصلا حقیقت و... چیه؟ چون نشخوارفکریم دارم خیلییی اذیت میشم

ذهنم درگیر باشه تمرکزم میاد زیر 0 نمیتونم درس بخونم

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

با یه مشاور صحبت کن 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

اینو من امتحان کردم جواب میده

موقع درس خوندن یهو اگه چیزی ب ذهنت رسید حرفی رفتاری کاری که خاستی انجام بدی..... خلاصه هرچی بنویس رو کاغذ که بعد انجامش بدی ذهنت دیگه سمتش نمیره

🖤👸🏻...𝕭𝖊 𝖙𝖍𝖊 𝖖𝖚𝖊𝖊𝖓 𝖔𝖋 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖔𝖜𝖓 𝖑𝖎𝖋𝖊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو من امتحان کردم جواب میدهموقع درس خوندن یهو اگه چیزی ب ذهنت رسید حرفی رفتاری کاری که خاستی انجام ...

کاش راهی باشه که بتونه همین الان حلش کنه

منم موقع دبیرستان این کارو میکردم و جوابم میداد

ولی الان همراه درس خوندن ذهنم جدا داره با خودش صحبت میکنه و نوشتن هم دیگه کارساز نیست

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

کاش راهی باشه که بتونه همین الان حلش کنهمنم موقع دبیرستان این کارو میکردم و جوابم میدادولی الان همرا ...

هعییی... 💔

اینم شده زندگی الان ما جوونا

🖤👸🏻...𝕭𝖊 𝖙𝖍𝖊 𝖖𝖚𝖊𝖊𝖓 𝖔𝖋 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖔𝖜𝖓 𝖑𝖎𝖋𝖊
کاش راهی باشه که بتونه همین الان حلش کنهمنم موقع دبیرستان این کارو میکردم و جوابم میدادولی الان همرا ...

حالم داغونه جدی

البته تو سنی که هستی بسته به سن یک سری چیزای بی اهمیت رو الکی داری برای خودت بزرگش میکنی اونارو نادیده بگیر ولی!

اگه چیز مهمی هست مطرح کن درس هم بخون به هیچ وجه درس رو ول نکنی به خودت بگی تا اول حلش نکنی بعد بشینی پای درس!!!

البته تو سنی که هستی بسته به سن یک سری چیزای بی اهمیت رو الکی داری برای خودت بزرگش میکنی اونارو نادی ...

دقیقا دارم این اشتباهو میکنم درصورتی که میدونم نباید بکنم

دقیقا دارم این اشتباهو میکنم درصورتی که میدونم نباید بکنم

اره بده 🤦🏻‍♀️باید یکاریش بکنی

تو درس رو بخون چه ساعتایی ذهنت خاموش تره؟و چه ساعتایی بیشتر اون فکرا میاد سراغت؟اونا رو مشخص کن

اون ساعتا درس بخون و ساعتایی که میاد سراغت رو برو بیرون(حیاط/تراس یا لب پنجره حتی)نفس عمیق بکش یکم ذهنت رو آزاد کن بعدباز بیا

اره بده 🤦🏻‍♀️باید یکاریش بکنیتو درس رو بخون چه ساعتایی ذهنت خاموش تره؟و چه ساعتایی بیشتر اون فکرا ...

صبح تا شبب

نشخوار فکری دارم وحشتناک