2821
2789
عنوان

ارز دیجیتال

97 بازدید | 2 پست

دوستان این چیه و چجوریه 

یه آگهی بود 

🔥 کار ما خرید و فروش ارزهای دیجیتال هست و تعداد محدودی رو برای کار میخوایم با درآمد  20 الی 30 میلیون تومان در ماه!
نحوه کار :
شما باید توی صرافی آنلاینی که بهتون معرفی میشه ثبت نام و احراز هویت کنید  ✅

بعد احراز هویت بهتون آموزش کامل خرید و فروش داده میشه و با همراهی پشتیبان خرید و فروش هارو انجام میدین 📍(هیچ هزینه ای بابت آموزش از شما گرفته نمیشه)

سرمایه خرید/فروش ها و آموزش کامل کار بهتون داده میشه.

⁉️ سوال: چرا خودتون این کار رو انجام
نمیدید؟

به دلیل اینکه  سقف خرید برای هر نفر محدود هست و خرید ما بیشتر از این سقف هست به این دلیل شما عزیزان استخدام میشین تا این مشکل رفع بشه و در سود ما سهیم میشن✅

🌀 شما از خرید روزانه ما نسبت به خرید پورسانت دریافت میکنید

هیچ مشکل قانونی یا دردسری برای شما نخواهد داشت چون شما فقط دارید خرید و فروش عادی میکنید و پورسانت میگیرید

❗️حداقل سن برای شروع به کار ۱۸ سال و حداکثر سن ۶۰ سال هست، نیاز به اتمام یا معافیت سربازی نیست.

⚠️ توجه:

۱.  باید رمزدوم پویا برای حساب مذکور فعال باشه.

۲. حساب نباید دارای هیچگونه مسدودی/چک‌برگشتی/بدهی به بانک یا از این دست موارد باشه.

🔴 در صورتی که موافق با شرایط بالا هستید لطفا اعلام کنید تا جهت احرازهویت راهنماییتون کنم.

🔻سوالاتی که پیش از ثبت نام شاید به آن برخوردار باشید!🔻

🔸آیا باید سرمایه گذاری کنیم؟
🔹 خیر این کار نیازی به سرمایه گذاری ندارد .

🔸سود شما از این کار چیست؟
🔹شرکت های زیر مجموعه ی هلدینگ ما ، ارزهای دیجیتال خریداری شده را به مشتریان خارجی و یا داخلی خود میفروشند و مبلغ  به دلار دریافت میشود که در مبالغ بالا این معاملات با نوسان گیری بازار حاصل سود بالاییست.
به طور کلی می‌توان گفت وقتی قیمت ارز ها بالا رفت ما ارز ها رو میفروشیم و وقتی پایین امد ارز هارو می‌خریم به اصطلاح ترید میکنیم.

🔸دریافتی روزانه ما چقدر است؟
🔹شما در هفته ی اول ثبت نام یک درصد از کل مبلغ خریداری شده را دریافت میکنید که کل مبلغ در هر 24 ساعت حدود 50 الی 100 میلیون تومان است یعنی مبالغ دریافتی شما روزانه پونصد هزار تومان الی یک میلیون تومان است .
توجه : این مبلغ به صورت پله ای قابل افزایش هست.

🔸چقدر طول میکشد مبلغ پورسانت به حساب ما واریز شود؟
🔹هرشب در ساعت 23:30 دقیقه به وقت ایران شما پورسانت خودتون رو  به صورت ریال یا ارز های دیجیتال مانند (بیت کوین ، اتریوم و تتر)دریافت میکنید.

🔸آیا میتوانیم با معرفی کردن افرارد به شما  پورسانت دریافت کنیم؟
🔹بله ولی ظرفیت ثبت نام ما محدود است و فقط کارمندانی که از قبل با ما کار کرده اند میتوانند دوستان خود را دعوت کنند.

۱۰۰ درصد کلاهبرداری هست 

چون خرید ارز برای دیگران جرمه

روش کلاهبرداری به این صورت هست که از یه بدبختی پول میگیره تابراش ارز بخره

طرف خریدار پول ارز رو میزنه به کارت شما

بعد شما ارز دیجیتالی که خریدید رو میزنید به یکی دیگه و خریدار واقعی هیچی دریافت نمیکنه و از شما شکایت میکنه و در دادگاه محکوم به رد مال میشید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز