2821
2789
عنوان

بیاین یچی بگم

113 بازدید | 11 پست

هفته پیش مدل شنیون دوستم شدم بعد یه قسمت پیشیونیم با اتو سوزند سالنیم که رفتیم او سر شهر بود که من 50دادم اسنپ رفتم50برگشتم کلیم که تافت زد تو چشام اینا حالا من کاری ندارم نکته اینجاست که با دختره یه روز بود اشنا شده بودم تو کلاس والیبال مامانم گفت خو تو داری رایگان میری مدلش میشی حتما پول اسنپت حساب میکنه دیگه اغا این خانوم اصلا به رو خودشم نیورد

(گارد نگیرین خودم قبلا کار کردم سالن برای اینکه مدل بیارین باید یا گروهی پول بدین یا تکی) ایشون اصلا به رو خودش نیورد مثلا خودشم ناخنکاره مژه کاره حتی نگفت بیو یکی از این خدماتم استفاده کن بنظرتون واکنش من زیادیه یا عادیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یا کاری انجام ندین.یا بعدش از طرف مقابل توقعی نداشته باشین.اینطوری خودتون خیلی راحت‌ترینکی مهم ...

من تو عمل انجام شده قرار گرفتم اخه تازه شبش پیام دادم فردا کار بانکی دارم امد ساعتشو تغییر داد که بتونم برم

بعضیا همینجورن ینی خیلی ببخشید شعور اجتماعی ندارن و نمیدونن باید چجور رفتار کنن به دل نگیر .ولی چه ن ...

واقعن من بیشتر اعصابم از این خورده که چرا گفتم میام ولی تجربه شد برام

من تو عمل انجام شده قرار گرفتم اخه تازه شبش پیام دادم فردا کار بانکی دارم امد ساعتشو تغییر داد که بت ...

خب همون موقع میگفتی باشه اسنپ بگیر برام تا بیام.

یا با شوخی میگفتی من باید ۱۰۰ هزینه اسنپ بدم بیام و برم که چی بشه😅

بنظرم خیلی رودروایسی گیر میکنی عزیزم 

تو این جامعه خیلیا سو استفاده میکنن سعی کن نه گفتن رو یاد بگیری

خب همون موقع میگفتی باشه اسنپ بگیر برام تا بیام.یا با شوخی میگفتی من باید ۱۰۰ هزینه اسنپ بدم بیام و ...

اره افرین دقیقاااااا باید این حرفارو میزدم که نزدم من احمق ولی دیگه از این به بعد

اره افرین دقیقاااااا باید این حرفارو میزدم که نزدم من احمق ولی دیگه از این به بعد

اگه دوباره بهت گفت بیا واسه فلان مدل.

به شوخی بگو من که دفه قبلیم اومدم و رفتم، گفتم حداقل یه تارف ژل ناخن میزنی😅😂

واسم نمیصرفه از زمانم بزنم بیام و برم🙂

و صحبت هزینه اسنپ رو هم جلو اینطور افراد زیاد بازگو نکن، چون بعضیا دست از پا درازتر میگن، گشنه از پول تاکسیش ترسیده. 

موفق باشی عزیزم

2823
2791
2779
2792