سلام دوستان اول بگم نامزدمه دوست پسرم نیست ولی عقد نیستیم جریان از این قراره که طی ۵ ۶ ماهی ک باهم هستیم هربار گفتم ایدی اینستات بده نداد و هربار بهونه اورد یه جوری ایدیش پیدا کردم رفتم نگاه کردم دیدم یه خانم بیزنسی چندتا خانم فالو کرده بعد گفتم بزار امتحانش کنم به عنوان یه بیزنسی رفتم جلو اولش گفت تو رابطه نیست حتی سن و اسم و شهرشم دروغ گفت بعد اخرش گفت میخواستم سرگرم بشی و هرجی گفتم بیا قبول نکرد الان نمیدونم به روش بیارم یا ن دارم دیوونه میشم معده درد عصبی گرفتم از طرفیم میترسم از واکنشش واین که نمیخوام تابوی خیانت براش بشکنه و عادی بشه میشه خواهرانه راهنمای کنید
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
من کار خیانت ندارم ولی چرا ایقد رمزایدی اینستا براتون مهمه 🙁
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم